איזה דגם מומלץ

eddiesu

New member
איזה דגם מומלץ

אני רוצה לקנות מחשב נייד, עושה סריקות הלוך ושוב, וגם קראתי לא מעט מהדברים שנאמרו כאן בפורום. א. ירדתי סופית מHP למרות שממש הייתי קרוב לקנות את הפוויליון. מה שאומרים על השרות שלהם גרם לי סופית לא להתקרב. אין פורום שלא מאכלס בתוכו דברי בלע על שרות קלוקל של HP. ב. לאחר שראיתי מחשבים רבים דומני שיש רק שתי חברות שיכולות להיות טובות IBM וDELL ג. הצרכים שלי: ניידות מושלמת נון סטופ (מארז קשיח) + אופיס חזק + תקשורת אלחוטית + חיבורים למצלמת וידאו (וכאן המקום לשאול האם כדי לערוך קטעים של ווידאו מהמצלמה אני צריך משהו מיוחד מבחינת חומרה וחוזק מחשב) ד. לא מסוגל להנות מהניידים של IBM שאין להם משטח כעכבר (לא די לי בנקודה האדומה). אשמח לקבל המלצות טובות על הדגמים הנכונים בחברות אלה, כמו כן אשמח לדעת על רמת השירות בשתי חברות אלה. תודות לכם

jako1234

New member
ראיתי דגמים של IBM

שמגיעים עם ה"נקודה האדומה" ועם עם משוח נגיעה אם זה מה שהפריע לך אם אני לא טועה באחד מהדגמים R50

eddiesu

New member
בקשר לתגובות: שימו לב:

א. כן התכוונתי לנקודה האדומה באמצע. ב. אשמח אם תכוונו אותי לדגם טוב של IBM או DELL ג. אני לא מתכוון לעריכה מקצועית - רק חיתוכים של קטעים מתוך המצלמה הדיגיטלית. ד. לא הכרתי את הדגשים של סוני - השאלה אם המארז שלהם קשיח מספיק כמו שראיתי בDELL ןIBM? אשמח להכוונתכם תודות אדי

Jan22

New member
תבדוק את דגמי פוג'טסו ,אייסר ,סוני

הם מגיעים עם משטח לעכבר ויש מבצעים לא רעים - בזאפ .

haveriko

New member
תלוי איזה סוג של עריכה...

אם אתה מדבר על עריכה חובבנית אין בעיה אבל אם אתה עורך מקצועי, הייתי יורד מרעיון הנייד בכלל. כדי לערוך אתה צריך מעבד כמה שיותר חזק ומהיר, הארד דיסקים מהירים 7200 כמה שיותר זכרון RAM וכמובן כרטיס מסך בעל זיכרון עצמאי. בנוסף כדאי לזכור שחומר וידאו גולמי תופס המון מקום על המחשב, שעה =11 ג'יגה. צריך להשאיר מקום לרינדורים ולייצוא הסרט המוכן, כך שמינימום HD צריך להיום 120-160 ג'יגה. לסיכום, עריכה חובבנית אפשר על רוב המחשבים החזקים - עריכה מקצועית - גם נייד של מעל 10,000 שקל יקרטע.

sam514

New member
במחש R52 יש את 2 סוגי התקני ההצבעה

כמו כן יש בו גם כרטיס מסך טוב וגם כניסת IEEE1396

nova

New member
בדגמי R52 של IBM יש משטח

מה גם שהנקודה האדומה השתפרה בשנים האחרונות. זה מחשב נייד מאוד חזק, אם אתה מתכנן עריכת וידאו הוא ייתן ביצועים יחסית טובים לאחרים. (אם כי ממש לא כמו מחשב שולחני.) אני מקווה שאתה מתכוון להתחבר באמצעות FireWire (IEEE 1394) אחרת אין לך ממש דרך אחרת..

Jan22

New member
תראה ,לעריכת קטעי וידאו מומלץ

כרטיס מסך יחסית חזק כגון ATIים למיניהם או התחלתי כגון GMA של אינטל .

למעלה