שם תשלם כ 35 ש"ח לשפופרת במקום כ 90 ש"ח לשפופרת בחנויות לציוד ימי. הפעולה/תוצאה זהה. כל הדבקות האטמים והאיטומים אצלי הם מסוג זה של סיקפלקס מחזיק כבר יותר 11 שנים ללא בעייה. בשנה החולפת עשיתי ציפוי תיק בקוקפיט תוך שימוש בסוג זה של סיקפלקס ללא בעיות מיוחדות. הוא גם מתלטש בקלות.
אתה זוכר את מספר הדגם שבו השתמשת? אני שמח גם לשמוע על נושא הטיק, כי גיליתי גם שבמספר מקומות בספסלי הקוקפיט החומר המקורי נתקף כנראה ע"י איזשהוא ממס והוא פשוט הפך נוזלי ומלכלך את הבגדים. אני רוצה להסיר מקטע שלם של מילוי ולשים חומר חדש.
"אמ שמונה עשרה מרכז חומרי אטימה" משום מה מופיעים ברח' חלוצי-התעשיה הייתי בחנות לאחרונה לפני 4 שנים, וזה היה סמוך לצומת-וולקן בכביש-שירות מצפון. קניתי שפורפרת סיקאפלקס ימי לבן לאטימה ב- 18 ש"ח, אפשר גם להתיעץ איתם.
מרכז האיטום (ברנרדו) עברו לרחוב שמסתעף מחלוצי התעשיה ימינה כשנוסעים לכיוון צומת עופר מיד אחרי תחנת הדלק (מול אלמוג) ותשתדל לקנות אצל העובדים ואז יש סיכוי שתשלם רק 30 שח. יואב
מאורחר הערב. יש צבעים שונים (נדמה לי 4) שמהם השימוש אצלינו הוא בלבן ושחור, שניהם באותן הספסיפיקציות. ו - שניהם מתלטשים היטב על ידי מלטשת אורביטלית אחר 24 שעטת מהאפליקציה.בינתיים 2 תמונות מעבודת התיק שעשיתי אצלי בסירה בה היה שחמוש נרחב לחומר הזה.
Sealing and Bonding . נמצא בכל חנות לחומרי בניה מחיר לצרכן כיום 30 - 35 ש"ח. תיקון לגבי הכיתוב של התמונות. העליונה - ה hatch בכניסה לקבינה אחרי הגימור. התחתונה מראה את הברייק ווטר הימני אחרי הגימור ואת הספסל הימני לפני הגימור. והשתיים הבאות: העליונה מראה את הספסלים אחרי הגימור ואתהרצפה לפני הגימור ובתחתונה, זה רק לדוגמא מה אפשר לעשות עם תיק ואפוקסי - מדרך החרטום.