לידיעתך (עד כמה שאני יודע)
המ... טוב, אז אותו הקרב ה"משעמם" הזה היה בין רויס גראסי וקאזושי סאקורבה, שני השוטפייטרים (לחימה אמיתית) הטובים ביותר (לפחות נכון לאז, 2000). זה הרוק אסטין של עולם הלחימה האמיתית. האמת היא, שלא ראיתי את הקרב, פיספסתי את תחילת התכנית, מה לעשות, לא ציפיתי שערוץ הספורט המפגר הזה ישים את הקרב הטוב ביותר שלו בתכנית הראשונה שלו, כשלאף אחד אין מושג שזה ה"קרב", אז ראיתי סרבייבר סיריס (שהיה על הפנים, כצפוי...) גם אני לא זיהית אותם, עד ששמעתי שזה סאקורבה מול גראסי. בכל מקרה, אי מבין למה אתה חושב שה משעמם, אבל תבין שזה השוני בין קרבות אמיתיים ל"מבויימים". קצת רקע, גראסי היה בלתי מנוצח (לפחות עד כמה שאני בדקתי) וניצח את כל מי שעמד בדרכו, כולל קן שמרוק וטאקאדה (פעמיים). הוא זכה בשני טורנירי ה UFC הראשונים, ובשלישי פרש, אחרי שנפצע. הקרב היחיד אותו לא ניצח ב UFC היה מול קן שמרוק, שהסתיים בתיקו לאחר 30 דקות, אבל כאמור, גראסי ניצח את שמרוק בטורניר ה UFC ה 1. היו גם שני קרבות בין גראסי לטאקדה, אחד בברזיל ואחד ביפן, שניהם הוכרעו בכניעה של טאקאדה תוך דקותיים (יתכן שאני טועה ואת הקרבות האלו ערך רנזו גראסי, אחיו של ריוס, אני לא מאוד מתמצה בשוטפייטינג) סאקורבה היה הראשון שניצח את גאסי, עד כמה שאני יודע, והיה מס ´ 1 החדש עד לאחרונה שהפסיד לדה סילבה לפני כחצי שנה. אם מישהו פה מממצה יותר, אשמח אם תתקנו אותי, יתכן ולא דייקתי.