איזה גרוע היה ה - PRIDE אתמול !!

איזה גרוע היה ה - PRIDE אתמול !!

מה זה היה הכדור שינה הזה ?? היה שם קרב של שער וחצי (הראו חצי שעה ממנו) שכלל בעיקר חיבוקים ועמידה של המתחרים זה מול זה . ממש גרוע.

Israeli Hero

New member
כן, וגם..

גם KING OF THE CAGE היה גרוע, אבל לפחות היה שם קצב קצת יותר מהיר.

TRIPLEfnH

New member
לידיעתך (עד כמה שאני יודע)

המ... טוב, אז אותו הקרב ה"משעמם" הזה היה בין רויס גראסי וקאזושי סאקורבה, שני השוטפייטרים (לחימה אמיתית) הטובים ביותר (לפחות נכון לאז, 2000). זה הרוק אסטין של עולם הלחימה האמיתית. האמת היא, שלא ראיתי את הקרב, פיספסתי את תחילת התכנית, מה לעשות, לא ציפיתי שערוץ הספורט המפגר הזה ישים את הקרב הטוב ביותר שלו בתכנית הראשונה שלו, כשלאף אחד אין מושג שזה ה"קרב", אז ראיתי סרבייבר סיריס (שהיה על הפנים, כצפוי...) גם אני לא זיהית אותם, עד ששמעתי שזה סאקורבה מול גראסי. בכל מקרה, אי מבין למה אתה חושב שה משעמם, אבל תבין שזה השוני בין קרבות אמיתיים ל"מבויימים". קצת רקע, גראסי היה בלתי מנוצח (לפחות עד כמה שאני בדקתי) וניצח את כל מי שעמד בדרכו, כולל קן שמרוק וטאקאדה (פעמיים). הוא זכה בשני טורנירי ה UFC הראשונים, ובשלישי פרש, אחרי שנפצע. הקרב היחיד אותו לא ניצח ב UFC היה מול קן שמרוק, שהסתיים בתיקו לאחר 30 דקות, אבל כאמור, גראסי ניצח את שמרוק בטורניר ה UFC ה 1. היו גם שני קרבות בין גראסי לטאקדה, אחד בברזיל ואחד ביפן, שניהם הוכרעו בכניעה של טאקאדה תוך דקותיים (יתכן שאני טועה ואת הקרבות האלו ערך רנזו גראסי, אחיו של ריוס, אני לא מאוד מתמצה בשוטפייטינג) סאקורבה היה הראשון שניצח את גאסי, עד כמה שאני יודע, והיה מס ´ 1 החדש עד לאחרונה שהפסיד לדה סילבה לפני כחצי שנה. אם מישהו פה מממצה יותר, אשמח אם תתקנו אותי, יתכן ולא דייקתי.

בוזיק

New member
זה גרייסי לא גראסי

והוא פרש מהיו אף סי בגלל שהוא לא הסכים להילחם עם הגבלת זמן. הוא טען שבגלל הגבלת זמן הרמה של הקרבות יורדת ואנשים שבדרך כלל היו מפסידים לו יכולים לא לעשות כלום ולהחזיק מעמד חצי שעה, ולהסתפק בתיקו. סגנון הלחימה שלו זה gracie jiu jitsu

אילן די

New member
הגרייסיז

בעקרון גרייסי הוא אחד מכמה אחים שאביהם הקים את אקדמיית גרייסי לג´יאו ג´יטסו בברזיל והיא נחשבת לבית ספר הטוב ביותר בתחום. מי שאומר שפרייד משעמם - כנראה שזה באמת לא בשבילו ושיחזור לראות WWF.

בוזיק

New member
לא בדיוק

אבא של רויס הוא היליו גרייסי. את האקדמייה הקים קרלוס, האח הגדול של היליו. לעומת זאת היליו הוא זה ששינה את האמנות שתהייה הרבה יותר מעשית.

dbzb

New member
תשים ספוילר!!!! ../images/Emo55.gif

למה, למה היית חייב להרוס??? אני כ"כ אוהב להיכנס לאתר הזה ולהתפעם כל פעם מהקלטות החדשות. למה להרוס לי את ההנאה??? דרך אגב, מאיפה אתה מכיר את האתר? יש לך עוד אתרי קלטות שאתה יכול להמליץ לי עליהם?

wwftapes

New member
האתר הזה ד"א

הוא שלי אני מוכר הקלטות, ואני האיש עם כמות הקלטות הזו... לא יודע אם צחקת או לא, אבל תודה רבה בכל מקרה www.wwftapes.up.co.il

TRIPLEfnH

New member
השם הוא סאקורבה... קאזושי סאקורבה

לפני שנתיים, לא זוכר תאריך מדויק, קאזושי סאקורבה היפני ניצח את רויס גראסי (גרייסי) בכניעה (זריקת המגבת לפני תחילת סיבוב).

למעלה