איזה גלולות?

lucy87

New member
איזה גלולות?

אני וחבר שלי התחלנו לא מזמן לקיים יחסי מין .. פעם ראשונה שלי.. אני רוצה להתחיל לקחת גלולות ונורא לא רוצה לקחת את הגלולות הלא נכונות.. אני בצבא ומפחדת שיתנו לי דברים 'זולים' שיגרמו לי תופעות לוואי אם בנות יוכלו להמליץ לי על גלולות טובות שלא השמינו אותן ולא כרוחות בתופעות לוואי (אם יש חיה כזאת) בבקשה תגיבו.. המליצו לי על מרסילון.. מסכימות? ואם צריך להתאים כל גלולה לאישה לפי הגוף שלה איזה סוג בדיקות צריך לעשות?

ToryMaster

New member
האופציה השנייה היא הנכונה

קבלי ח"ח שאת מודעת לזה ומוכנה לעשות בדיקות. העניין הוא שבצבא יתנו לך בעיקר גלולות לסידור המחזור, מסיבות שעוד לא הבנתי זה האינטרס היחידי שלהם בנושאי גלולות, אולי אפשר באופן פרטי - לא יודעת. בנוגע לבדיקות, צריך לשבת ולדבר עם הגניקולוג שישאל שאלות כדי לקבל רקע רפואי שלך [יש בעיות רפואיות שמונעות לקחת גלולות בגלל ההורמונים], על ההיסטוריה המינית שלך וכו'. בסופו של דבר, לפעמים גניקולוגים יבקשו לעשות בדיקת דם, אני מציעה שתעלי את זה גם אם הוא יציע כדי להיות בטוחה, זה בד"כ ספירת דם ובדיקות כלליות. הכי חשוב - תאטמי את עצמך ל"ביקורות" של נשים אחרות על גלולות, כי אותה גלולה יכולה להשפיע באופנים מאוד שונים על בנות אחרות [ואני למשל לקחתי שלושה סוגים שהשפיעו עלי שונה לגמרי כלא חד], אז אל תסתמכי על זה.

lucy87

New member
ואת היום עדיין עם גלולות?

מעניין אותי לדעת איזה בדיקות עושים כדי להתאים .. מצידי גם לשלם על הכדורים.. בעיקרון רופא צבאי יכול לתת לך גלולות בחינם רק אם את מתרצת בבעיות מחזור אבל הוא יכול גם לתת מרשם לקנייה אם את אומרת שאת רוצה למטרות סקס..

ToryMaster

New member
היום כבר לא

הפסקתי מכל מיני סיבות. גם אותי מעניין איל ובדיקות עושים, מעולם לא התעמקתי, אני מציעה לשאול גניקולוג.

sugarsoul

New member
אני גם חיילת ו..

את הגלולות שלי התחלתי לקחת לפני הגיוס אבל במידה ואת רוצה להתחיל לקחת גלולות.. (וזה טיפ שהמצלתי לחברה שלי מהבסיס והלך לה אחלה..) גשי לרופא היחידה שלך.. אמרי לו שהמחזור שלך לא סדיר/ארוך/כואב וזה מפריע לך וחברות שלך המליצו לך להתחיל לקחת גלולות ולשם כך את מעוניינת להתייעץ עם רופא נשים.. את תקבלי הפניה מרופא היחידה ותצטרכי לקבוע פגישה עם רופא נשים.. שם תגידי לו בדיוק אותו הדבר והוא יתן לך מרשם (שימי לב שהמרשם "טיפולי") כך תוכלי לקבל גלולות חינם מהמרפאה.. כי לפי מה שיגיד לך כל רופא.. הצבא לא צריך לממן את ההנאות שלך אבל את הבריאות שלך כן.. בגלל זה אומרים - המחזור לא סדיר/ ארוך וכו'... לגבי איזה גלולות.. כמו שכבר אמרו לפני הרופא ישאל אותך כל מיני שאלות.. אולי על סוג דם.. על מחלות דם במשפחה וכאלו.. ברגע זה גם תפקידך לומר לו שאת מעוניינת בגלולות "עדינות" כדי שלא ישפיעו עליך מבחינה גופנית כמו שכבר ציינת.. יש רופאים שישלחו אותך לבדיקות דם.. ואת גם רשאית לבקש.. ויש גם שיתנו לך גלולה שלדעתם תיהיה טובה לך. אני אישית משתמשת בפמינט.. התחלתי איתן והן היו לי בסדר גמור.. הרבה נשים מחליפות כמה גלולות עד שהן מגיעות לגלולות שמתאימות להן.. מה שכן אני ממליצה לך.. אחרי שכבר קיבלת גלולות, אל תשללי ישר.. לפעמים בחודש הראשון של לקיחת הגלולות מרגישים מוזר, טיפה נפיחות וכו'.. בחודש השני זה כבר אמור לעבור.. אם לא ואת עדיין מרגישה לא נוח איתן גשי שוב לרופא ותספרי לו על כך והוא ימליץ לך על גלולה נוספת והמשך טיפול.. בהצלחה.. לעוד שאלות בנושא רפואת נשים צבאית ובכלל את תמיד מוזמנת..

למעלה