איזה גזע אתם?

Miss Pigmelion

New member
איזה גזע אתם?../images/Emo60.gif

אני לא יודעת אם שאלו כבר, אבל בכל מקרה, אם הייתם בקרין, לאיזה גזע הייתם דומים? אני חושבת שאני הייתי דומה לקנדר. אני סקרנית, נמרצת, פטפטנית, לא עייפה, אבל אני לא משאילה דברים ומפילה דברים לכיס בטעות, זה לא,

לצערי הייתי אלף...חצי-אלף

ציני, מתנשא ושחצן במקצת(במקצת!!!) ואוהב להתווכח. או שזה רק דלמאר ככה?

wisp

New member
בן אדם

בגלל שאני נורא רגיל וחסר חן
(של אלפים) וגמד כי אני נורא אוהב לרטון ויש לי מצבי רוח!

KagomeSama

New member
בטח הייתי גנומית...

חחח סתם לא... אממ... אני יותר מדי מגושמת ופחות מידי חיננית כדי להיות אלפית, לא מספיק סקרנית ונמרצת להיות קנדרית, לא מספיק חרוצה כדי להיות גמד, בטח הייתי בת אדם, או חצי אלפית כי אני מעריצה שלמות. או גנומית, בגלל היצירתיות. ד"א, ציניות זה בכלל תכונה של גזע מסויים?

ד ג י

New member
נעשה בשיטת המה אני לא

אני לא מספיק תמים כדי להיות קנדר אני לא מספיק גבוהה וחינני כדי להיות אלף אני לא מספיק שפוי כדי להיות בן אדם אני לא מספיק יפה כדי להיות דרגון (סתם) אני לא מספיק מתבודד כדי להיות אירדה (חבל) אני לא מספיק נמוך רטנוני ומדויק כדי להיות גמד אני לא מספיק חכם וממציא דברים אז אני לא אהיה גנום אם אני לא אף אחד מהדברים האלה אני בטח יהיה דרקון (סתם) לא יודע הייתי רוצה להיוצ גנום

Denet

New member
אני יענה, ובאותה הזמנות

יגיד היי קוראים לי אסף, ואני בן 13. אני יהיה, המממ, קנדר מוזר במיוחד.... אני בד"כ כללי מאושר, אבל לא תמים, ויכול להכנס לדכאונות עמוקים (אבל קצרים), כמו גדילן אחרי המלחמה.... ואין לי מושג מושג איפה אפשר להשיג את "דרקונים של שלהבת קיץ" ומישהו יודע כאן, סביר, ואם אתם יודעים, איפה אפשר להשיג באזור השרון?

ברוך הבא

את להבת קיץ אתה יכול למצוא בסטימצקי, ואם אין אז להזמין וזה יגיע תוך שבוע. והערה לשונית: כשאתה רושם פעלים בגוף ראשון בזמן עתיד, הם אמורים להתחיל ב-א' ולא ב-י'.

אלפית קגנסטית+דרקון=סילברה(אני)

אלפית-אכן, יש לי את הצד השקט, הרגוע והחינני(אבל לא יותר מידי!) דרקון- לעיתים, כשעצבי בשמיים, אני גם יכולה להרביץ לילדים...(זוכרים את סטריטפייטר שבא לכאן פעם? הוא חבר נורא טוב שלי, ואנחנו הולכים מכות כשאני הופכת לדרקון)

VVolverine

New member
בן אדם

אני מאוד דינמי ומסתגל לשינויים, חות מזה לא הייתי רוצה לחיות יותר מדי, ולא הייתי רוצה להיות מחוייב לשום דבר או צד מה שבד"כ נובע מהיותך בגזה מסויים.

oliviya

New member
מיאווו-קנדר ועלף

אני מניחה שקנדר או עלף אבל מעדיפה קנדר כי אז אוכל להתחתן עם גדילי שלי :) ככה שאני מתפשרת חנושית קנדר חצי עלף :)

למעלה