איזה גול אדיר! טוב נו אז מישהו הציע פעם והחלטתי לבזבז איזה שעתיים ככה לעשות את זה. טוב נו. חמוד, לא?
N Nogmor New member 28/4/07 #1 איזה גול אדיר! טוב נו אז מישהו הציע פעם והחלטתי לבזבז איזה שעתיים ככה לעשות את זה. טוב נו. חמוד, לא?
A ayan2 New member 28/4/07 #2 ../images/Emo6.gif נ-ה-ד-ר../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif
F Freemee New member 28/4/07 #4 ענק! ../images/Emo180.gif ../images/Emo6.gif פשוט גאוני חח, מה שאפשר לעשות עם סטארגייט
S STING3ER New member 28/4/07 #5 זה ג'ק אונייל בועט בכדור? ../images/Emo6.gif ומי זה השני? בטח דניאל ג'קסון
N Nogmor New member 28/4/07 #6 ברור ולא ברור שזה ג'ק ולא, זה (אם תשים לב) יד-ימינו של איזה גואולד - לא ברור מי.
ס סלמאק New member 28/4/07 #8 ע-נ-ק!!! לא הייתי קורא לזה בעיטת 11 מטר... אולי 11 שנות אור ("That's gotta be a record") פשוט גאוני.
S subatoi New member 30/4/07 #11 ועכשיו, שסופסוף זכיתי לראות את זה (בעיות טכניות) - פשוט מצוין! שניהם. גאוני. אני שוב מציע (בהנחה שהצעתי פעם ) שתשים את זה גם בפורומים בחו"ל (פידבק זה תמיד טוב), וחבל שכל זה לא שמור איפשהו...
ועכשיו, שסופסוף זכיתי לראות את זה (בעיות טכניות) - פשוט מצוין! שניהם. גאוני. אני שוב מציע (בהנחה שהצעתי פעם ) שתשים את זה גם בפורומים בחו"ל (פידבק זה תמיד טוב), וחבל שכל זה לא שמור איפשהו...