איזה גדול שייקה

samwised

New member
איזה גדול שייקה

מי שלא בא - הפסיד בענק! שייקה נתן הרצאה מלומדת ומוקפדת על מישון, מישון בטח מתהפך בקברו על שלא הצליח להגיע למפגש. ברוחו של מישון עצמו, שייקה הפגין מצד אחד בקיאות מרשימה ברזי תורתו של מישון לפרטי פרטיה, ומצד שני - רוחב יריעה של מבט היסטורי, פוליטי ו ודתי. היתה נציגות משמעותית של חברי הפורום, שבוודאי יאמרו גם הם את דברי השבח של עצמם. בקרוב הספר! דפנה, מלאת הערכה.

graphein

New member
אכן הרצאה מלומדת ומלמדת

מושקעת ומוקפדת ששיקפה את ידענותו, מסירותו, חקרנותו ושקדנותו של שייקה שעשה לנו הכרות עם מישון האיש והגרפולוג תוך כדי מיקומו בפרספקטיבה היסטורית-פוליטית-חברתית-דתית: איש דעתן ומוסרי, נמרץ ורגיש, סקרן בעל מעוף, פורץ דרך שבכתביו נגע בקשת רחבה של נושאים. שייקה תודה ובהצלחה בהמשך!

ותודה מיוחדת לשמעון

שבלעדיו ספק אם ההרצאה היתה מתקיימת. בזכותו הצלחנו לקשר בין המחשב הנייד שלי למסך ולהקרין את המצגת.

כי19

New member
שייקה אין איזשהו קלטת וידאו מההרצאה

או קלטת טייפ?

קרןרווה

New member
היה מצויין שייקה

גרמת לי לסקרנות נוספת לגבי מישון האיש ופועלו. אני חושבת שבחרת לך אדם מרתק לעשות עליו את החקירה, ואשרינו שכך.. מחכה בקוצר רוח לספר. קרן

shamon51

New member
Magical Mystery Tour

כשהייתי בהרצאה נזכרתי בכותר של החיפושיות בתרגום לעברית "מסע הקסם המסתורי" זה מה שקרה אתמול בערב כששייקה לקח אותנו למסע קסם אל חייו של מישון עם הקדמה מצויינת על חייו ופועלו שאינם קשורים לגרפולוגיה. אחר כך עברנו לגרפולוגיה שבה עסק מישון בסוף חייו העשירים וראינו את ההגדרות שלו כפי שתורגמו על ידי שייקה. מסתבר שמישון הגדיר מצויין מאפיינים מורכבים מה שלא היה מבייש שום פרק בשום ספר בן זמננו כל הכבוד לשייקה

malioo01

New member
אז מה? הזמנות להרצאה קיבלו

רק המקובלים בכיתה? וכל השאר דינם להצטנף בשקט בפינה ולשמוע תיאורים עסיסים?

למעלה