איזה גדול חח

Funky Giraffe

New member
איזה גדול חח

נכון כשהם הצטרכו להציג את 'סטטיסטיקה' הם אמרו "זאת הסטטיסטיקה של הדג נחש - אלו נתונים פיקטיביים אבל אנחנו מאמינים בהם" או משהו בסגנון? "בתל אביב אחד מ7 הוא הומו בסתר" כידוע לכם הדג נחש הם 7 אז מי ההומו? D:

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחLOL../images/Emo194.gif

אחח אחח איך אני רואה את כל מעריצות גיא בוכות עכשיו

טיפקסית

New member
בוא נלך לפי המציאות

שאנן בכלל ירושלמי-זה מוריד אותו מהרשימה לגיא יש חברה יאיא מתחתן בקרוב דודוש נשוי+1 למשה יש חברה? [סימן שאלה] נראה לי שהיחיד שנשארנו איתו כאופציה הגיונית זה סלוצקי!

שטולמן

New member
למשה יש

חברה ראיתי אותם ביחד! ואגב בהופעה האחרונה של הדג בירושלים הם אמרו" בירושלים אחד מ7 הוא בעצם הומו בסתר" עכשיו זה לא ניר כי השיר נכתב שאמיר עוד היה בדג אז אולי אמיר וסלוצקי הוא הנוסע השמיני

שטולמן

New member
*תיקון( לא כתבתי ברור)

אז הכוונה זה שסלוצקי הוא הנוסע השמיני אז זה לא הוא אז מה שנשאר זה אמיר בן עמי

שטולמן

New member
אז מי זה?

אולי הם סתם אומרים" בתל אביב אחד מ7 הוא בעצם הומו בסתר"

טיפקסית

New member
לשלומי הבנתי שיש מישהי

מצטערת ניר אגב הוא על אותו תקן כמו סלוצקי,הוא סוג של אורח,לא מחשיבים אותו עדיין כחבר להקה [תשאלו את החבר'ה למה אין לי תשובה]. מעניין מה עם ניר באמת,לדעתי יש לו מישהי. חוץ מזה התיאוריה של הומו מתיישבת לי בדיוק על סלוצקי.

chen2408

New member
../images/Emo6.gif איזה רע זה להגיד דבר כזה!

ומה נהיה אתכם? מה זה הדיון המפגר הזה?

chen2408

New member
כן

אם כבר דיון אז אפשר על מצב הפליטים מדרפור בישראל. וועדת שוחט המ*דיינת הזאת שכנראה תעכב לי את התואר עד גיל 30 וכמובן, סידרת האיפור המינרלית של איל מקיאג'...

° w a v e °

New member
עזבי איפה אני חיה

איזה אחת שם מרחה עליי טיח 3 שכבות [וחסכה ממני פודרה, ברוך השם] והיא צבעה לי בטמבור את הריסים ככה שלמצמץ גם לא יכולתי... אם לזה את קוראת מינרלית...

chen2408

New member
../images/Emo6.gif אז ככה

אם היא מרחה עלייך 3 שכות זה אן שהיא מאפרת גרועה או שיש לך עור ממש דוחה
וזה שהיא לא שמה פודרה די מסגיר את העובדה שהיא פשוט חרא מאפרת. בואי אליי אני אאפר אותך מדהים!

° w a v e °

New member
יש לי עור מהמם ../images/Emo7.gif

וזה מייקאפ עם פודרה בילט אין כבר, אל תלכלכי!

למעלה