איזה בעסה!!

rimbd

New member
איזה בעסה!!

היה לי משחק אחד הכי כיפיים שהיו לי, עם מילאן... שבצ'נקו היה עם 55 שערים ב38 משחקים, קבנאגי-סיידורף-קאקה-לוצ'ו גונזלס היו אדירים.... חצי גמר צ'מפיונז מול ברסה, גמר גביע, מקום ראשון עם 101 שערים ב28 משחקים... קבוצה חבלז. פתאום היתה הפסקת חשמל, ואז באתי לטעון שוב את השמירה, וזה רשם לי משהו כמו save can not be loaded... אפשר לעשות עם זה משהו? ולמישהו יש טיפים לקבוצה מעניינת אחרת שאפשר להתחיל איתה? מזה אין לי כח להתחיל הכל מהתחלה עכשיו באיטליה...

sok777

New member
תשובה

אני ממש מצטער וחבל לי להגיד לך שלא. אי אפשר לעשות משהו בנידון. זה הדבר הכי חרא בעולם בערך! אני משתתף בצערך, באמת עונה מעולה. כל הכבוד. קבוצה מעניינת אני יכול להמליץ רק תגיד באיזה יבשת [אם חשוב] ואיזה סוג קבוצה.. נגיד טופ של הכדורגל או ליגה שניה או קבוצת תחתית ליגה ראשונה או ליגה רביעית.. מה אני יודע?! משהו כזה.

rimbd

New member
איזה זיין זה יואו

אתה משקיע במשחק ונהנה, ופתאום בשניה אחד הכל נמחק. אני רוצה קבוצה מאירופה, אבל קבוצה עם פוטנציאל להיות גדולה. לא נגיד בית"ר או דינמו קייב...זאת אומרת קבוצות שגם אם אני אגיע לחצי גמר צ'מפיונז, נועדו להיות קטנות. השחקנים הגדולים לא יבואו ואני רוב הזמן יהיה בבונקרים. אני רוצה או קבוצה שאני יכול לשרוף איתה את אירופה (לא מילאן ולא ברסה), או קבוצת אמצע-תחתית מעניינת שאני יכול לקחת למקומות שהיא לא היתה בהם..(צ'מפיונז..)

Megaslash

New member
PSV מהולנד

יכולה "לשרוף את אירופה", כדבריך. או Vitesse מהולנד גם כן, שהיא קבוצת אמצע-תחתית, שאתה יכול להגיע איתה למקומות בהם היא לא הייתה.

positive energy

New member
עצה לפעם הבאה

תיצור 2 שמירות, וכל פעם תשמור באחרת. זה מה שאני עושה מאז שזה הרס לי שמירה של 5 עונות בפורטסמות'

למעלה