איזה בעסה...

יזהר 13

New member
איזה בעסה...

אח שלי שיחק בסימס במשפחה שלו. הילדה של המשפחה שלי באה לבקר. אחרי כמה זמן היא אמרה ביי וניסתה ללכת. באמצע הדרך היא נתקעה במקום.אח שלי לא יכול לעשות לה כלום כי היא כאילו כבר הלכה. בסוף היא מתה ברעב. והייתי צריך לעשות ילד/ה חדש/ה. ד"א- הורדתי סימקופטר וחוץ מזה שהגרפיקה ממש ממש דפוקה אין לי מישג איך משחקים.

boly

New member
זה כזה מעצבן ואין לי מושג מסימקופטר

בניתי בית אם אישה והאישזה הכירה משהי והם גרו ביחד שתיהם עובדות והן קיבלו קידומת והכול ואז אני רציתי לצאת על השכונה ושאלו אותי רוצה לשמור ובטעות לחצתי לא והכל הבית והכל נמחק (לא נישמר)

double O S

New member
בקשר לסימ קופטר...

העיקרון של המשחק פשוט מאד! הם נותנים לך בעיה ואז לוחצים על + להמריא - לנחות ופותרים את הבעיות להלן הבעיות ואיך לפתור: שריפה: או שקוראים למכבי אש או שלוצים על הסימן של הדלי עם החצים לידו, מורידים את הדלי ליד מקור מים, ושופכים ע"י לחציה על כפתור ליד הסמל שודד: צריך להגיע למקום שהוא נמצא ופשוט לנחות עליו! פצוע: נוחתים בסביבתו, יוצאים החוצה עוברים עליו ומה שקורה זה שהטייס מחזיק אותו, נכנסים למסוק, ונוחתים על גג בית חולים זה כל מה שאני זוכר

יזהר 13

New member
כשמצאתי סוף סוף את המסוק

וניכנסתי אליו ניסיתי לילחוץ על כל כפתור אפשרי... כנראה שדילגתי על + ו - בכל מקרה

למעלה