איזה בעסה מה אני עושה?

pachanga

New member
איזה בעסה מה אני עושה?

קניתי טלפון של .... אופס זה לא הפורום הנכון אבל לא חשוב. של אורנג` אבל מכשיר של מוטורולה ביט באותו יום חזרתי לא רצו לקחת את הטלפון כי רציתי את האורנג` להודעות במיוחד שיש במכשירים של נוקיה אז קיבלתי את המכשיר ההוא זה היה לפני שבוע ופשוט איימתי עליהם, וזה לא מזיז להם המטומטמים האלה בסלקום מזמן היו מחליפים לי ומתחנפים ומבקשים יפה סליחה, איזה שירות גועל נפש יש לאורנג` בקיצור הטלפון שלי סגור של אורנג` מתה להחליף אותו לנוקיה ליותר פשוט כי המכשיר של מוטרולה שלקחתי הוא עם אינטרנט ושיכלולים ואני פשוט לא רוצה את השיכלולים האלה..... וכולה אני רוצה להחליף מכשיר אפילו ביד שניה כי את המספר טלפון הוא נשאר לי כי יש את הכרטיסים החכמים עכשיו איזה בעסה.... לפרסם על טלפון למכירה, כל אחד יש לו טלפון זה לא לעניין עלה לי 500 ש``ח אני מוכנה לרדת לרבע מהמחיר בשביל להתפטר ממנו אפילו עם המספר כי הוא עדין לא מפורסם לאף אחד למכור אותו ב 350 ש``ח אני לא מחוייבת אליו הוא מסלול גם של -ביג טוק- בקיצור.... מה אתם מציעים לי לעשות? נועה.

icer

New member
לנועה המתוקה !!!

את באמת בפורום הלא נכון, זה הפורום של גו נקסטט שתומכים במכשירים של פלאפון בלבד. בכל אופן את יכולה לפרסם בכל מיני אתרים באינטרנט ואולי מישהו יקפוץ על המציאה ;-)

שאגי

New member
לנועה:

באמת לא נעים אבל אם את כבר מחפשת טלפון מצויין של נוקיה אני מוכר נוקיה 7110 (כמו בסרט מאטריקס) לרשת אורנג ללא כרטיס חדש מהאריזה ב900 שקל אי סי קיו 114002083

pachanga

New member
לא תודה

אני מעוניינת או להחליף עם הכרטיס החכם או שאני קונה חדש מהחנות.... אני רוצה את המספר שקניתי להחליף רק... וסליחה על ההפרעה... נועה

שאגי

New member
זה חדש ממני

נוקיה 7110 חדש מוכר לרגל נסיעה לחול תמונה מצורפת

Moran84

New member
אולי קצת מאוחר אבל רק עכשיו ראיתי!!

אני מקווה שתיראי.. אז ככה נועה - את יכולה לקנות כל מכשיר של אורנג לשים בתוכו את הכרטיס וזה יהיה עם המספר שבחרת לך.. זה היתרון של ה- GSM דבר שני למה את לא אוהבת את המוטרולה? זה טלפון ממש יפה!!!! אני רציתי לקנות אותו רק בגלל ההודעות בעיברית... בקיצר את יכולה לקנות את ה- 7110 ממי שמציע לך ולשים את הכרטיס שלך ואז זה יהיה עם המספר טלפון שבחרת וזה יהיה על החשבון שחל והזכרונות של הטלפון שלך יהיו בו...

למעלה