איזה בלאגן...אוף...

רננה380

New member
איזה בלאגן...אוף...

יש לי תאומים בבית בני 8 , בן ובת מקסימים , אבל מה היפראקטיבים כמו אבא שלהם... אני מאוד שמחה שהילדים אקטיביים ושמחים אבל הבית הפוך כל הזמן וכבר אין לי כוחות, החדרים מבולגנים , הסלון , הם לא סוגרים אורות כשהם יוצאים מהחדר , המזגן נשאר פתוח , בא נגיד ששעלי עוזר אבל הוא בלאגניסט כמוהם.. העיקר כשחשבון החשמל הגבוה מגיע כמובן שהטענות מופנות אלי...

אילנית03

New member
ולמה לא לנסות לשבת עם כולם לשיחה

ולהציע דרכי התנהגות אחרות בבית? כלומר שכל אחד מבני הבית יקח על עצמו תפקיד כזה או אחר ויצטרך לעמוד במשימות. ובמקביל להתחיל מנהג שכשמסיימים משהו חובה להחזירו למקום (כלים למטבח) ואז להמשיך לפעילות נוספת? שווה לנסות ולשתףפ אותם כולל בנושא של חוסר כוחות וחשבון החשמל....

רננה380

New member
אין מה להפסיד

האמת היא זה רעיון אולי להפוך את סידור הבית למשחק.. אולי גם בעלי ישחק :)

doritke

New member
בקשר לחשבון חשמל

הייתי אצל חברים שלנו שיש להם גם ילדים קטנים ששוכחים לסגור את האור והם עברו למשהו שנקרא נורות חסכוניות , מדובר בנורות שנראות כמו נורות פלוריסנט קטנות והן חוסכות משהו כמו 80% מתצרוכת החשמל של נורה רגילה. בדיוק אתמול הלכתי להום סנטר למשהו אחר ועל הדרך שאלתי איזה חברה לקנות מאחר ואף פעם לא השתמשתי בזה המוכר אמר לי שככה ביננו לא לגעת בחברות הלא מוכרות ושפיליפס היא נורה שעושה את העבודה, הלוואי יכולתי לקנות גם משהו שיסדר 80% מהבלאגן במחיר זול:)

למעלה