איזה בית

• פותח הנושא 111SM
  • פורסם בתאריך

alophind

New member
Ne joue pas avec moi

ובלי קשר אלייך , הקללה הצרפתית הכי מעליבה ששמעתי... Sais-tu combien de temps ta mère prend pour chier? Neuf mois!

ZolgaR

New member
זה זונ@ בנאצית... גרמנית ../images/Emo11.gif, הכל

בחברות JA?

MusicA

New member
זה ספריי שעולה 12 שקל,

נראה לי שאפשר להשיג אותו בכל חנות כלי עבודה, אנחנו קנינו ב"משביר לחקלאי", קרוב לצמח. סתם ריססנו על האגזוז (ממרחק של כמה עשרות ס"מ) אפילו מבלי לפרק אותו, ויצא טוב. הצבע הקודם של האגזוז היה חום חלודה. הצבע אמור להחזיק מעמד עד טמפרטורות של 700-750 מעלות צלזיוס.

ZolgaR

New member
אכן זה ספריי ממש טוב

שעולה כמו ספרי רגיל (12-13 ש"ח), יפה, מט ועמיד בחום רב מאוד. החסרון היחיד שהוא משאיר אבקה אם משפשפים אותו עם היד, לכן לדעתי אינו מתאים לצביעות חיצוניות, לא לחשוב שצביעה איתו תגרום לדו"ג להיות כמו Gilera ICE מבחינת הצבע, הספריי מיועד לחלקי מנוע ואגזוז, מקומות שנוטים להתחמם, גם ג'אנטים טוב לצבוע איתו, יוצא ממש יפה. ישנו גם ספריי Chrome, אך לא יודע מה טוב בו, הוא יקר יותר (20 ש"ח), נפח בלון קטן יותר ונשאר על הידיים לאחר שנוגעים בו, כלומר, אחרי שצובעים איתו הכל טוב ויפה, אבל לאחר שנוגעים באותם מקומות הצבע מקבל גוון שחור ונעלם עם הזמן, כנראה אפשר למנוע זאת ע"י צביעה עם לק שקוף על הChrome.

ZolgaR

New member
לרושמת לגבי הספריי:

היום אני וMusicA החלטנו לצבוע את הדיאלים בשחור מט (צביעה כללית), הגענו לחנות ולקחנו 2 ספריים מט, המוכר אמר "אוקי, זה יוצא לכם, 55 ש"ח" אנחנו היינו עם פרצופי
בגלל שקנינו פעמיים את אותו ספריי אך ב13 ש"ח, אמרנו את זה למוכר והוא אמר "אוי וואי, הייתה פה טעות!" אבל לי לא נראה שזה היה טעות כי כל הספריים עלו 12 ורק המט 13, ככה שזה לא שהתבלבלו והחשיבו אותו כרגיל.... טוב לסיכום: הספריי לא עולה 13
אבל הדיאלים של MusicA שחור! רק שהלכנו למלות דלק וכל השאריות מהצינור ירדו על המיכל והצבע ירד

למעלה