איזה ביצוע
ג ג ב ש ו ש New member 27/8/08 #2 כל כך מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo88.gif ביצוע מדהים נינט מרשימה כל כך..אחלה שילוב
כל כך מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo88.gif ביצוע מדהים נינט מרשימה כל כך..אחלה שילוב
ל לעולם מצידי New member 27/8/08 #7 היא הייתה מושלמת!!!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
ב ב ן 0 0 0 0 New member 28/8/08 #9 לי בירן הה"ה הכי בעולם../images/Emo99.gif וגבשוש......... באמת רציתי לדעת מה חשבתה על נינה וליבי, אחרי הכל היית בעד מעיין חג'בי ......... אין עליך גבשוש
לי בירן הה"ה הכי בעולם../images/Emo99.gif וגבשוש......... באמת רציתי לדעת מה חשבתה על נינה וליבי, אחרי הכל היית בעד מעיין חג'בי ......... אין עליך גבשוש
ג ג ב ש ו ש New member 29/8/08 #11 הדואט שלהם היה מעולה../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif זה ברור שהם מתאימים ביחד... נכון,הייתי בעד מעיין חג'בי לאורך כל העונה אבל גם את ישראל וליבי אהבתי מאוד ובגלל זה לא כ"כ היה משנה לי מי יזכה
הדואט שלהם היה מעולה../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif זה ברור שהם מתאימים ביחד... נכון,הייתי בעד מעיין חג'בי לאורך כל העונה אבל גם את ישראל וליבי אהבתי מאוד ובגלל זה לא כ"כ היה משנה לי מי יזכה