איזה ביזיון

z dead

New member
איזה ביזיון

התעדכנתי עכשיו בתוצאה של י-ם מול ראשל"צ 20 הפרש לראשל"צ ברבע האחרון שכשי-ם קולעת רק 50 נק'... פשוט בושה וחרפה...אני לא מאלה שמטילים אשמה וכאלה,אבל דרוקר באמת חרא מאמן. ועוד 20 הפרש מאיזו קבוצה?! ראשל"צ !!! עם גודס בתור מאמן! גודס!!! אם קטש וגודס עושים לדרוקר בה"ס לאימון זה רק מחזק את הטענה שלי...

שiש

New member
של דרוקר!

סליחה אם זה לא היה ברור. לא התכוונתי שאין לי כוח להגיב להודעה, אלא שאין לי כוח להגיב על המשחק הזה מרוב קריז. 'צטערת...

EL CHE VIVE

New member
בזיון... אני כל כך מאוכזב...

אבל מצד שני גם ככה לא ציפיתי ליותר מדיי...

שiש

New member
דרך אגב-

זה נכון שמתן נאור נפצע? שמעתי שמועות.

שiש

New member
(עונה לעצמי)

טוב, בדקתי. נפצע (משהו בבטן) אבל שיחק על כדורים.

טוב........ אני יעדכן (הייתי במשחק)

בושה וחרפה ( זה בסדר שאני פותח ככה הועה טוב?) או קיי נתחיל: 1. במחצית המשחק היה גמור 2. הקהל היה שקט כמו שבחיים לא היה 3. איכסה 4. דרוקר תתפטר דחוף 5. תן לאבנר לאמן 6. תן לאלעד לשחק 7. הקהל נדבק רק לשיר אחד כל המשחק 8. שחקנים איבדו כדורים כמו כלום 9. לא קלעו מהקו 10.המשחק הגרוע שלנו השנה 11.הקהל היה בדילמה " לעודד", לא לעודד .. 12. נקוה שיהיה יותר טוב בעתיד

z dead

New member
לא הוא לא היה

לאמן קבוצת גארדים כל מאמן ישראלי יודע. זה שהוא זכה בגביע יול"ב בעזרת סלומון עוד לא הופך אותו למאמן טוב, הוא נכשל בכל הדברים האחרים באותה עונה. ברגע שהוא היה צריך לאמן קבוצה עם סנטר הוא לא יודע מה לעשות. מאמן עם תרגיל אחד לגבוה זה מאמן שהוא בדיחה.

HapoelJerusalem

New member
אני דווקא מאוד מאריך את דרוקר...

וגם אם הוא עשה טעויות והוא לא טוב לא צריך לקלל אותו ולהאשים אותו אין טעם שהוא יתפטר עכשיו זה סתם יוביל לבעיות במילא הלכה העונה אז תנו לו לעשות את העבודה שלו סולומון הוא לא אלוהים ותאמינו לי שזה לא רק בגללו ושזה גם עבודה של דרוקר כי אם אתם מאשימים אותו בהפסדים אז הוא גם אחראח על הניצחונות, ובמקרה הזה מי שמאשים רק את דרוקר שילך לעודד את מכבי הוא יתאים לשאר הקהל

z dead

New member
פחחח

דרוקר לא רק חרא מאמן הוא גם חרא בן אדם. השמוק פנה למכבי ת"א בתחילת העונה ביוזמתו כדי להיות עוזר מאמן של גרשון. שלא לדבר על הגישושים עם שרלואה. כזה מאמן וכזה בן אדם הוא. אז לך אתה תעודד את מכבי,אם גביע יול"ב כל כך חשוב לך שאתה מנסוור עד כדי כך מכל החרא שדרוקר עשה.

אתה לא זה שאמרת שדרוקר הוא לא הבעיה

???????????????????????????????????????????????????????????

z dead

New member
אני ?!

מה אתה מסטול? :) תמיד אמרתי שהוא הבעיה. שאל את שוש'קה אפילו :)

לפי מה שאני זוכר..

אתה זה שהיית מתווכח עם חיים שהוא היה מקלל את דרוקר

למעלה