איזה ביזיון..

איזה ביזיון..

מגלומן אחד מחזיק מדינה שלמה בביצים... עולה למדינה מיליארדי שקלים בכל שנה... בכל מדינה נורמלית היו שולחים אותו לכלא... עמיר פרץ לך הביתה!

shay or eli

New member
איזה ביזיון..

מגלומן אחד גונב לאזרחים את הקיום הבסיסי... עולה לעובדי הרשויות בחודשים של שכר... בכל ארץ נורמלית היו כבר מתקוממים נגדו... בנימין נתניהו לך הבייתה!

אתה באמת מאמין..

שהבזיון ברשויות המקומיות נובע מהחלטות האוצר ולא מהשחיתות ברשויות?! וככה זה כשאתה מנסה לשנות עיוותים היסטוריים, קוראים לך גנב, שגונב לאזרחים את הקיום הבסיסי.. הועדים המקצועיים הם הסרטן! לא התוכנית הכלכלית... מדיניות הקצבאות המגוכחת היא הסרטן! לא התוכנית הכלכלית.. וחוץ מזה, מי שמצביע בעד מלחמה, ומקבל מלחמה, שלא יבקש שגשוג כלכלי... תראו לי מדינה אחת שמתקיימת תחת מלחמה כזו ויש לה כלכלה משגשגת..

shay or eli

New member
אני מאמין

שהממשלה לא מתכוונת בכלל לגעת בשחיתות ברשויות, כי זו אותה שחיתות מרכז-ליכודניקית שהחיים הפוליטיים שלהם מתבססים עליה. המשבר ברשויות נובע מהעמקת העוני, כי ממובטלים ומשתכרי שכר מינימום אי-אפשר לגבות ארנונה, ומכך שתקציב משרד הפנים שאמור ללכת בחלקו לרשויות קוצץ. וכשמקצצים בתקציב משרדו, פורז הניאו-ליברל קודם כל יקצץ ממשכורות העובדים. הממשלה מקדמת את תכניות הפיטורים שלה ברשויות ע"י סחיטה - היא לא מסכימה לשלם לעובדים שעבדו כדת וכדין את שכרם עד שהרשויות יאשרו את תכניתה. מעבר להאם התכניות טובות או לא, זה תקדים מסוכן לכל עובד ועובד בארץ - זה הופך את הלנת השכר לכלי לגיטימי לכל דבר בסכסוכי עבודה! אם לדוגמא ירצו באוצר לקצץ בשכר המורים או לפטר כמה אלפי מורים, ולא ירצו מאבק חזק מאירגוני המורים, ילינו הם את שכרם עד שאלו ישברו ויסכימו לתנאי הממשלה. ואם יאושר החוק שמדברים עליו היום בקואליצייה, יבוטלו גם הפיצויים על הלנת שכר! שכרם של העובדים במגזר הפרטי והציבורי יהיה הפקר! נתניהו לא מתקן "עוול היסטורי", הוא בסה"כ מעביר רכוש ציבורי למי שיממנו את הקמפיין שלו בהתאחדות התעשיינים ואיגוד לשכות המסחר - הפרטה, מוריד את המיסים על בעלי ההון ומעביר את העול לשכבות החלשות ע"י קיצוץ בדמי אבטלה ובשכר, ובאותו זמן ממשיך לממן יחידות דיור חדשות בהתנחלויות כדי להוסיף עוד שמן למדורת הסכסוך הישראלי-פלסטיני. ועדי עובדים חזקים הם בסיס למאבק מעמדי על הזכויות החברתיות של כל אדם בישראל. ואני אישית מאמין בועדי עובדים בכל המשק השולטים בו ובמדינה (יש אשר קראו לזה... סוציאליזם). אם נבחרי הציבור והעובדים ישלטו בכלכלה ולא בעלי ההון, אם בפרלמנט ישבו נציגי ועדי עובדים ולא אנשים שהקמפיין שלהם מומן ע"י בעלי הון, אז נהיה חברה באמת דמוקרטית. עשרות אלפי ישראלים בבתי-תמחוי אינם טועים - התכנית הכלכלית היא אסון.

shay or eli

New member
אני שמח שאתם תומכים בדבריי,

ומתקשה להבין מה אתם עושים במפלגה אשר כן תומכת בהפרטה, הורדות שכר, שוק חופשי ומתנגדת לסוציאליזם. ההבדל הכלכלי היחיד בין הליכוד לעבודה היא שהאחרונה נוטה לתאם את פעולותיה עם ההסתדרות ולהיות יותר "עדינה" בקיצוצים שלה...

Azazel

New member
כי אנחנו לא מעוניינים בהרס המדינה.

עוד פעם, עבור מי אני, אישית אמור להצביע? מרצ שלא בטוחה האם היא מתנגדת לעבריינות, וגם היא זהה במצע הכלכלי שלה למעשה? חד"ש?

תגובה.

תראה, קודם כל בוא לא נשלה את עצמנו, השחיתות קיימת בשמאל גם, ובגדול. זה לא באמת משנה המספרים, אם יש יותר ליכודניקים מושחתים או לא. אז נגיד ש60% מהליכודניקים מושחתים ורק 40% ממצביעי העבודה.. זה באמת משנה?(סתם מספרים להמחשה) לגביי מה שאמרת על הועדים ושות', פה אנחנו לא מסכימים, אני לא מומחה כלכלי אבל בגדול אני תומך בכלכלה קפיטליסטית חופשית, במיוחד במשק כל כך הייטקי כמו הישראלי. קיצוץ הקיצבאות, לדעתי, הוא מהלך חשוב ביותר. אולי התזמון שלו לא טוב, אבל ככה זה, דווקא במיתון עושים קיצוצים, אתה יודע. אם תבדוק את תקציב הרווחה בישראל לעומת מדינות מפותחות אחרות, אתה תראה שהתקציב בארץ מנופח, וחסר תועלת. לתת לאמהות חד הוריות קיצבה רק אם הן עובדות שליש משרה או פחות? זה צריך להיות להיפך! לתת לאמהות חד הוריות קצבה יותר גדולה ככל שנפח המשרה שלהם גדל. לגביי מה שאתה אמרת על דיכוי העובדים עד שהם נכנעים לתנאי הממשלה? יש אמת בדברייך, זה לא משנה את העובדה שהמגזר הציבורי הישראלי צריך טיפול שורש.. ודבר אחרון, שדווקא תומך במה שאתה אומר. ביבי לא טיפש כידוע. הוא יודע שככל שהעוני יגבר, המצביעים יילכו ימינה. למה? תשאלו את המנהיג הניאו נאצי שזכה עכשיו ב10% מהקולות באיזה מחוז בגרמניה. אז ביבי יודע שהגדלת הפרש המעמדות, יעזור לו, כי את קולות העשירים הוא יקנה בכסף על ידי הטבות, והעניים? הם יצביעו לו בכל מקרה... אבסורד? ברור.. יאללה ביי

למעלה