איזה בושות!!!!!!!

אני מצטערתת!!!

אני לא מכירה פה אפחת ואני לא רוצה ישר לריב עם אנשים שאני לא מכירהה אני רק רציני להיכנס לפה כי אני בת דודה של שרון וכי אני אוהבת מאוד את אביחיי וסתםם להיות פה בכייף!!!!

טובבב..!!

אני מצטערתת אם לא דיברתי יפה למישיי פהה!!!!! אני רוצה גם להתחבר עלייכן!!!! אז נעים מאוד אני נטלי מימוןן..!!!!!! ואני חדשה פהה...

יפה חיללתת איך את מבקשת סליחה כמו

ילדה טובה..אבל אמממממממממממ תמשיכי לבקש! חחחחחחחחחחחחחחח

מתוקה אני לא אוהבת את הפוזה שלך

אניב אתיי בטובב וביקשתי סליחה את יותר מידי תפסת על תחת מה אני חברה שלך שתדברי אליי ככה?!?!?!

אדרררר

New member
חמודה כנסי שנייהההה....

בנות אל תריבוווו מה יוצא לכן מזה יאללה חלאסססס.. אני מבקשת שתפתחו דף חדשששששש.. :)

מה הבעיות שלכן!!!!!!!!!!!!!!!???

היא מגנה על בן דוד שלה המוכשר והמושלם מה הבעיות אתן מקנאות?????ירדן תפסיקי היא נכנסה לפורום בכוונה טובה להגיד לנו שאם אנחנו רוצות היא יכולה למסור לשרון ואם אתן חושבות שהיא מתלהבת אז יש לה סיבה גם אני הייתי עושה את זה אם היה לי בן דוד כזה מושלם........ אתן לא יכולות פשוט להשלים???? תסלחו אחת לשנייה זה יעשה טוב לכולם ככה אני חושבת....

אמרנו משו על שרון ימטומטמת?

תראי אפילו תתגובה שליייייי! יאוו אני משתגעת מטמטום של אנשים !

היא התחילה לקל אותנו! וישר להתנפל

ולצרוח! מה היא חשה!??! אמרנו הל סבבה לה.. מה היא רוצה שנעשה לה? שתיהיה בת דודה של שרון וזהו!

שבלולית יש לי שאלה

למה את כזאת חנפניתתתת?. חחח זה פטתייייייי "הבן דוד המוכשר והמושלם שלה" אולי תתחנפי בצורה פחות שקופה חשבת על זה..?:/

דבר ראשון...

לא קוראים לי שבלולית חיחיחיחיחי דבר שני אני מתחנפת ואם רואים את זה אז אני שמה פס כי אם בן דוד שלה הוא שרון אז ועוד איך הייתי רוצה איתה קשרים....

חחחחחחחחחחחחח דני הרגת אותי

שבלולית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועה.... ותכלס שבלולית מה את מתחנפת אליה...איףףף.. יאקקקק

למעלה