איזה בושות!!!!!!!

מתוק תעופי מפה ומידד ישרמוטה

אני לא אמרתי כלום על שרון ואת יכולה לקרוא את התגובה שלי עוד הפעם יחתיכת מטומטמת זה שאת לא יודעת לקראו זאת לא השמתי.. אז עופי מפה יאלההה

וואי וואי וואי...

נטלי שמעי שנייה היא לא אמרה שום מילה רעה על שרון.. למה את קופצת עליה?..

אני לא רופצת מאמי

עזבו התחלנו על רגל עקומהה רצחח!!!!!!! אם נכיר בדרך יותר טובהה אז המצב פה יהי שונה לבנתיים כטולם פה רבים איתיי.:( אני לא חשההה הוא כולה בן דוד שלי ואני אוהבת אותו לא יותר מזה!!!

מהה? שרוןןןןן אני בשוקקקקקקק!!

תגידי לו שהוא האיש הכי מדהים עלי האדמותתתתתת!! ושהוא הזמר הכי טוב שם והכי תיך (לפי דעתי). =] הלוואי עלי להכיר מישהו כזהה...

מעיינושקה מאמי אין בעיה!!

חח איזה מתוקה את מאמי אין בעיה אני יגיד לוווו שאת אוהבת אותו והכלל רק מה השם שלך מעייןן מה??

דניאל מויאל חוטפת קריזה!!!!!!!!!!!!

בואנה יא מטומטמת מי הטריד את סבתא שלך?! מי מכיר אותה בכלל מה את נכנסת לפורום הזה עופי עופי את רואה תעלי עם העכבר צד שמאל למעלה במסך תלחצי על האיקס! יופי? עכשיו טוסי מפה כמו ציפור היידה שתי דקות אני נותנת לך!מעכשיו!!!!!!

אאיזה רעות..:(

איזה רעות אתם לא יודעות לקבל פה מיש'ו חדשש??!?!? אני לא מגעילה כמו שפתאום כולם קפצו עליי פה מהה יישש?!?! אני בנאדםם כמוכםם אולי תכירו ת'בנאדם לפני שאתם ישר קופצים עליי???(

מה את משחקת אותה עכשיו אומללההההההה

טחחחחחחחחחחחחחחחחחח את התחלת את כל זה!! י'מסכנה!!!!!!!

חחח הדיבור שלך לא לעניין

אמרתי משו על שרון?? לאאא אז אל תתחילי לקלל אותי כי אני לא אחת החברות שלי ואת לא מכירה אותי וגם לא כדי לך להכיר@!!

המאמושש

New member
טוב זאת את שהתחלת לקפוץ פה על בנות

אמרו לך שסבבה שאת דודה שלו את ישר קופצת על אותה ילדה..!! טוב מאמי לא משנה מה שהיה היה ושלא יחזור עליו..!!

litalg06

New member
קודם כל את התחלת לקלל! ואם יורדים

פה על מישהי זה כמו שירדת על כולן! אנחנו כמו משפחה! ואת לא תאמרי רע על אף אחת מהילדות המושלמות פהה! זה לא יפה כי סך הכל לא קיללו אותך או משו זה את התחלת עם זה.. אז דיי אם את לא יודעת להתייחס יפה לאנשים את לא מוזמנת לפה! בלי לפגוע באף אחת! לכל בנות הפורום היאפהה הזהה!! חולעליכןן!!! מואההההה

חחחח חמודה כמו משפחה..

את רואה איך אנחנו אוהבות אחת תשניההה! אז אל תבכי למה אנחנו מתנפלות עלייך כי את דברת אליי לא יפה

למעלה