איזה בוקר מפתיע

קרן פלס

New member
איזה בוקר מפתיע

גם התעוררתי לפני השמש, וגם מצאתי את שם המשתמש הישן שלי. הפתעה... זה פשוט קרן פלס! רציתי לכתוב לכם שלמרות שלא שומעים ממני כאן הרבה, אני מבקרת כל הזמן ומתעדכנת, ונזכרת, ועוברת איתכם חוויות. אגב, זו באמת הייתי אני בסינמה סיטי (לא זוכרת מי שאלה..) ראינו את הסרט של ריצ'רד גיר - דאבל. סרט לא רע :) אז בקיצור, היום התחיל מוקדם אבל טוב. גם נמצאה אבידה חשובה וגם אני פה איתכם. אל תשכחו את מי אני הכי אוהבת מכל יושבי האינטרנט. אתם איתי מהרגע הראשון והלוואי ולעולם לא יהיה לנו אחרון. נשיקות צפרדעים שמיכות חשמליות ריח של פופקורן ומתי כספי
קרן.

veredmp

New member
את יודעת שיש גבול למספר היוזרים שמירב יכולה

להאדים בו זמנית, נכון?
שיהיה לך יום מקסים!

אני זוכרת רק את - הי זאת קרן,

היה גם משהו כמו - 'זאת שוב אני' או 'זאת שוב קרן', לא?

אם היא לא היתה כותבת כל יום בפייסבוק

הייתי מחפשת את ההודעה הזו עכשיו
אבל מהסיבה שציינתי זה ממש לא דחוף לי...

מה שעדיין לא הבנתי זה

למה היא צריכה כל פעם לזכור את זה מחדש? הרי כשנכנסים זה ישר נכנס למשתמש שלך... (ואם לא אז אפשר להגדיר לו לעשות את זה...)

LeAnnDylan

Well-known member
אולי היא משתמשת במחשבים שונים

או שהיא נאלצת למחוק את היסטורית הגלישה בכל פעם שאביתר גולש לו באתרי פורנו

LeAnnDylan

Well-known member
בוקר אור למשכימי קום

כשמתעוררים לפני השמש ומעירים את כל המושב עם קפה יוסי עם הבוקר , מגיעים להארות חשבות, כך נדמה. שיהיה יום מקסים מלא בבשורות טובות

cheelly33

New member
איזו קרן את..

אני אנצל את ההזדמנות שברגע זה ניתקתי שיחה עם תמיכה טכנית של האינטרנט שהחליט לקרוס בדיוק כשכתבתי כאן הודעה משתפכת לחלוטין... אז אני פשוט אעשה הדבק למה שכתבתי בלילה: אני מודה, אני די טרייה בענייני קרן פלס. למעשה, קיבלתי בשנת 2006 מחברה, לכבוד יום ההולדת שלי, את הדיסק "אם אלה החיים". היא המליצה עליו ואמרה לי שהיא לא יכולה להפסיק להקשיב לו. בדיוק נסעתי לטוסקנה ולקחתי אותו איתי. שיהיה. הקשבתי לו, ואני זוכרת שאהבתי, אבל לא נפלתי. מאז עברו הרבה מים בנהר. "מבול" יצא, והשיר, שנושא את שם האלבום, הילך עליי קסם. לא ידעתי את נפשי בכל פעם ששמעתי אותו (אגב, עד היום). לפני שנתיים כבר חרשתי על השירים של קרן מלפנים ומאחור. חזרתי אל "אם אלה החיים" וגיליתי שאני אוהבת אותו. מאוד. את "מבול" ניגנתי לעצמי בלי הפסקה. ואז, לפני שנה, עשיתי מנוי בזאפה. באחד מהניוזלייטרים, ראיתי שיש הופעה של קרן. ככה, בלי לתכנן, הרמתי טלפון והזמנתי כרטיס יחיד. דווקא את השירים ב"בין העיר לכפר" פחות הכרתי אבל זה בכלל לא היה אכפת לי. העיקר שיהיה לי קצת קרן של אור בלייב. זה לא איחר להגיע- קרן הפעילה את טונות הקסם שיש בה, את כמות הכשרון הבלתי נגמרת ואת היופי המהפנט שלה. התאהבתי
. יצא לי עכשיו לצפות בהקלטה של שתיים מתכניות הארוח: התכנית עם נינט והתכנית של היום- עם מתי. אז לנינט גם אני הצבעתי בכוכב נולד 1. מאז, לא ממש התחברתי לעשייה שלה (לא לסגנון הישן ולא לסגנון החדש). במפגש עם קרן, יצא מנינט משהו כ"כ אמיתי, אינטליגנטי ובוגר ועם זאת שובב, מצחיק וילדותי. שזה בדיוק מה שיפה בקרן- יש בה מזה וגם מזה (במינון מדוייק יש לציין). ואז הגיע המפגש עם מתי. גם אני כמו קרן, מעריצה של מתי. אני חושבת שהוא אחד המלחינים המחוננים ביותר שיש בארץ (אם לא ה..). השילוב שלו עם אהוד מנור היה בדיוק כמו שהם הרגישו- מושלם. מתי כספי לא מרבה להתראיין. אבל בכל ראיון שיש איתו, הוא מצליח להכניס את ההומור הייחודי לו כ"כ בחינניות מדהימה. אז לקחת את זה, ולשלב את זה עם הקסם של קרן, יצר משהו לא מהעולם הזה. לא רציתי שהתכנית תיגמר. קרן מראיינת מצויינת בעיני. אני אוהבת את העובדה קרן נוגעת בנקודות רגישות אצל השותף לשיחה, אבל עושה את זה ברגישות יתרה. לא נוברת. אני אוהבת את הטבעיות שבה קרן שואלת את השאלות. היא מצליחה לגרום לראיון, לזרום באופן טבעי. ויודעת בדיוק איפה להכניס את השאלה שהיא תכננה מראש לשאול, אבל זה לא מרגיש ככה. ויש גם שאלות ספונטניות (שאותן אני הכי אוהבת). אני אוהבת את המבוכה לפעמים. אני אוהבת את הצחוק המתגלגל הזה. אני אוהבת את הביצועים המשותפים. כשאני חושבת על זה, אני פשוט אוהבת את קרן פלס. וכל החפירה הזו יכולה להתמצות במשפט הזה.

I מ י ר ב I

New member
הוצאת לי את המילים מהפה לגבי התוכנית

עם מתי אתמול... בדיוק באתי לסכם אותה בשרשור למטה.

Doronn10

New member
בדיוק ככה.. אני פשוט..

או'הב את קרן פלס. ובאמת שפשוט לאה'וב אותך. אני באמת מעריך עד אין קץ את מי שאת כעולם ומה שאת בתרבות הישראלית ובכלל, ואם כבר את התרבות הישראלית ו'הלואי שכולם היו מחבקים אותה ויוצרים אותה כמו שאת. בהצלחה בכל מה שתעשי!! ובמה שאת כבר עושה!!

jass8

New member
אוי קרן איזה כיף לשמוע ממך כאן!

למרות שאני קוראת אדוקה של הדף בפייס, כאן זה אחרת

למעלה