איזה בוקר כיפי!

איזה בוקר כיפי!

אחרי שבועיים שאני מנסה סוף סוף הצלחתי לקום בבוקר לריצה! זה באמת הסימן לזה שהתמכרתי, מבחינתי שינה זה קדוש ורק בשבתות הצלחתי לקום מוקדם כי ידעתי שאח"כ חוזרים לישון, אז היום זה קרה! קמתי "מוקדם" (האמהות פה יהרגו אותי אם ידעו מה מוקדם בשבילי) לבשתי את הבגדים החדשים שרכשתי בשבת, מצוידת בכובע ומשקפי שמש יצאתי לפארק. הריצה עצמה לא הייתה מהטובות שלי אבל אני מניחה שיש לזה קשר לספינינג שעשיתי אתמול בלילה ודי קרעתי את עצמי שם
וזה עוד בנוסף להקפה בשבת, למרות זאת אין ספק שחל שיפור מדהים אצלי כי היום ריצה לא טובה זה 6 ק"מ בקצב של 7 דק' לק"מ , לפני חודש זה היה 2 ק"מ בקצב של 8, אז אכן שיפור ואני גאה בעצמי מאוד ! הבוקר אני מעניקה לעצמי
כי אין כמו פירגון עצמי על הבוקר שיהיה לכן יום נפלא !!

חניתס

New member
חחחח, תותחית!

אני כל בוקר קמה ב5, זה נחשב מוקדם? /tapuzforum/images/Emo8.gif רכיבות בוקר אני מצליחה להשחיל רק בימים חופשיים

2_be

New member
../images/Emo106.gif

כל הכבוד. ואני ממש יכולה להבין אותך לעניין הקימה בבוקר... שבוע שעבר חלפה במוחי מחשבה לקום מוקדם לריצה ביום שישי לפני כל התוכניות האחרות, אמנם זה בסוף לא התאפשר עקב נסיבות אחרות אבל עצם העובדה שהמחשבה עלתה במוחי, גרמה לסובבים אותי לטעון שעליתי רמה בהתמכרות

מור שלז

New member
ואני מעניקה לך ../images/Emo106.gif*2

אחד על הריצה הבוקר
ושני על הפירגון העצמי
היכולת הזו לקבל את עצמנו, לפרגן לעצמנו, כל כך חשובה בעיני, ולפעמים אנחנו נוטות לשכוח את זה. למעשה, וידוי קטן: הנה אני שכחתי את זה הבוקר
עשיתי אימון קשה, תוך כדי הצטננות, שבכלל הקשתה על האימון. ואחרי 3 שעות של קריעה, התחלתי עם השאלות והספקות: למה לא רכבתי יותר מהר? (כאילו דה? את מצוננת, פרגני לעצמך?), למה אני לא מתאוששת מהר מספיק? (כאילו דה? השרירים עוד תפוסים מהרכיבה של שבת ומהריצה הארוכה אתמול?) ועוד כל מיני... אז זהו ברגע זה אני לומדת ממך, ומפסיקה. גם אני נותנת לעצמי
בזכותך. תודה

גם לי היה בוקר כיפי ../images/Emo13.gif

התעוררתי ב-4:45, יצאתי מהבית ב-5:15, העמסתי אופניים על הרכב ונסעתי לדרך נוף כרמל. קבעתי עם השכן שלי רכיבת בוקר רגועה לפי מצב הרגליים שלי שטרם התאוששו מריצת ה-40.5 ק"מ בשבת... הבחור גם רוכב לאט וגם הסתבך עם משהו לא תקין באופניים, כעבור כמה וכמה דקות מעצבנות של הלוך וחזור והמתנה- הדם הרומני שלי עלה לי לראש ורציתי להרוג אותו. בסוף הוא נשבר וחזר לרכבו ואני המשכתי לבד, הפעם באושר גדול... 30 ק"מ משובחים, בהלוך היה ממש איטי בגלל ההתחלה הצולעת, 57 דקות, בחזור- 45 דקות. ושמתי לב למשהו- החיבור לקליטים מאפשר לי לדווש בהילוך גבוה יותר. ועוד משהו- כשאת רואה פרות על הדרך השכם בבוקר- את מרגישה רזה כל היום
ועוד משהו קטן... אתמול הגעתי לפגישת הייסוד של קבוצת טריאתלון חדשה בחיפה- טריכרמל. גררתי איתי כמה חברים מהריצה והאופניים. נתחיל להתאמן במסגרת הזו (כרגע בעיקר שחיה, אין לי עדיין אופני כביש, לריצה אני מצויידת במאמן אחר, אולי ארכב בקריטריום עם אופני שטח עד שאמצע אופני כביש, ובינתיים עד המרתון בשבת יש ריצה ארוכה...) ונראה מה קורה

חבל שאני לא השכנה שלך!

אצלי כל השכנים אוהבי ספה / שינה
וכו'. תגידי לשכן שיעשה "בדיקת כלים" לפני שהוא נפגש איתך
כי עם הכושר שלך הוא יזדקק לכבל נגרר כשאת לפנים. וחוץ מזה -ברכות לקבוצת הטרי' שהוקמה אצלכם!! אני מופתעת שעוד אין לך אופני כביש

sam i m

New member
לקום בבוקר זה באמת סימן להתמכרות../images/Emo13.gif

האמת, הפוסט שלך גרם לי לרצות לרוץ לחנות ולקנות בגדי חורף ולרוץ איתם- אין כמו בגדי ריצה חדשים! קבלי
נוסף ממני, כל הכבוד!

קבלי אחד../images/Emo106.gifגם ממני

על קימה מוקדמת, ריצה מצויינת ופרגון עצמי
ונא לא להכניס לאמהות מילים לפה. מי שאין לה תינוקות שמתעוררים כל הלילה, לא תמיד קמה כל כך מוקדם. מותר לספר שאת קמה מאוחר. אני תמיד מתביישת מרצות הבוקר. כשהן רצות, אני, אמא ל4, מתהפכת לצד השני....

יעל :-)

New member
כל הכבוד!

אמנם כבר לא אותו בוקר, אבל אפשר לפרגן גם באיחור :) כל הכבוד על הקימה המוקדמת (לא תמיד זה ברור מאליו), על התהליך והשיפור המדהים ועל הפרגון העצמי!! תזכרי את הבוקר הזה. תזכירי לעצמך שהצלחת לקום ואת התחושות הטובות הנלוות. ויאללה... זה בטח יקרו שוב בעתיד.

למעלה