איזה בוקר טוב!!!

shshahar

New member
איזה בוקר טוב!!!

טוב, אולי לצעירים שביניכם זה יראה מוזר, אבל הנקבה הכרכנית אלבינו שלי שהזדווגה שלשום, מזדווגת כרגע אם זכר אחר, BloodRed, לותיקים שביניכם, הזיווג הקודם קרה בטעות, לא התכוונתי לזווג את הצמד, לכן כעת אני מנסה לחפר. שחר

shshahar

New member
רע

היה כבר דיון בנושא והבעתי את דעתי, חפש בארכיון. שחר

מזל טוב!

ראיתי פעם תמונות של הכרכן במופע "BLOOD RED " הוא ניראה מאוד יפה, אני ישמח אם תיתן קצת פרטים על המופע, מחירו והאם קל להשיגו בארץ.? אגב פעם הבאה תצנזר קצת את התמונות
תודה!

o r i 6 6 6

New member
שוב, מזל טוב!

האלבינו הזאת לא יודעת שובע....ד"א הbloodred מדהים! ואני מצטרף לשאלה של GTP לגביו.

obb

New member
לחבר שלי יש..

יש זוג כזה אבל אם מטבעות על הגב אבל הוא לא מוכר כי הוא מרבה.יכול מאוד להיות שיהיה הטלה ..

obb

New member
אה ושחר..

מאברוק על הזיווגים. שאלה לי אלייך.מה זה הטמיכלי פלסטיק בארונית הזאת? בנית,קנית אתה יכול לפרט ולתת תמונות של הפלסטיקים והארונית?

shshahar

New member
"ארון גידול"

נתחיל בזה שלא אני המצאתי את שיטת הגידול הזאת, היא מאוד מקובלת בחו"ל, אצל מגדלים רציניים. מדובר בארון מדפים פתוח (ללא דלתות), בין המדפים משחילים קופסאות פלסטיק (במקרה שלי של כתר, יש באיכות הרבה יותר טובה), הקופסאות צריכות להכנס בלחץ קל, כך שהמדף שמעל הקופסא, בעצם סוגר אותה ולא לשכוח לחורר את צידי הקופסא (חורי איוורור). התמונה אמנם יותר שלי, מאשר הארונית, אבל אני חושב שהיא מספקת.

obb

New member
עוד שאלה קטנה..

אם הבנתי נכון אז אין מכסה לקופסא אלא היא נכנסת בלחץ (פלסטיק גמיש..) והמדף בעצם סוגר? ואיך אתה מחמם? יש לך חדר זוחלים אם מזגן או משהו ותרמוסטט על 28 מעלות?

shshahar

New member
BloodRed!!!

לגבי פרטים, אין לי הרבה מה לומר, הנה קישור שבו מוסבר הנושא בקצרה (בדף זה מוסבר על רוב הוריאציות של הכרכנים), לאלו מבנניכם שלא קוראים אנגלית : הנחש הבוגר בעל צבע אדום כהה עם מעט, אם בכלל, דוגמא שחורה וגחון לבן (לפעמים יש פלישה של הצבע האדום לאיזור הגחון). מבחינה גנטית הנחש נורמי לחלוטין. ההדוגמא התקבלה מרבייה סלקטיבית. ניתן להשיג נחשים כאלה אצל רפי, מדי פעם, המחיר בערך פי 2 מכרכן רגיל. שחר

למעלה