אי אפשר לצאת לאסוף פחיות אפילו... מישהי רוצה צימר? אני פנוי עד 12.
מ מאוהב ברעיון Well-known member ביום שישי ב- 07:28 #1 אי אפשר לצאת לאסוף פחיות אפילו... מישהי רוצה צימר? אני פנוי עד 12.
ראש מיוחד1 Well-known member מנהל ביום שישי ב- 16:16 #2 נכתב ע"י מאוהב ברעיון: אי אפשר לצאת לאסוף פחיות אפילו... מישהי רוצה צימר? אני פנוי עד 12. לחץ כדי להרחיב... בעיה,, כבר 16:15,מקווה שהצלחת לאסוף קצת פחיות/בקבוקים כי מזג האוויר בצפון נרגע,,,
נכתב ע"י מאוהב ברעיון: אי אפשר לצאת לאסוף פחיות אפילו... מישהי רוצה צימר? אני פנוי עד 12. לחץ כדי להרחיב... בעיה,, כבר 16:15,מקווה שהצלחת לאסוף קצת פחיות/בקבוקים כי מזג האוויר בצפון נרגע,,,
מ מאוהב ברעיון Well-known member אתמול ב- 09:21 #4 נכתב ע"י ראש מיוחד1: בעיה,, כבר 16:15,מקווה שהצלחת לאסוף קצת פחיות/בקבוקים כי מזג האוויר בצפון נרגע,,, לחץ כדי להרחיב... דווקא הייתי בצפון, איזור טבריה , שמעתי שזורקים שם מלא בקבוקים...
נכתב ע"י ראש מיוחד1: בעיה,, כבר 16:15,מקווה שהצלחת לאסוף קצת פחיות/בקבוקים כי מזג האוויר בצפון נרגע,,, לחץ כדי להרחיב... דווקא הייתי בצפון, איזור טבריה , שמעתי שזורקים שם מלא בקבוקים...
יעיש התימני Well-known member ביום שישי ב- 22:01 #3 נכתב ע"י מאוהב ברעיון: אי אפשר לצאת לאסוף פחיות אפילו... מישהי רוצה צימר? אני פנוי עד 12. לחץ כדי להרחיב... ההוא שאוסף פחיות, מתחיל עם הקופאים בסופר [בחיי, אחד כמעט החטיף לו סטירה ועצר, כשהבין שהמתחיל די מטורלל] בטח יצא גם היום. מה יש לעשות בבית??
נכתב ע"י מאוהב ברעיון: אי אפשר לצאת לאסוף פחיות אפילו... מישהי רוצה צימר? אני פנוי עד 12. לחץ כדי להרחיב... ההוא שאוסף פחיות, מתחיל עם הקופאים בסופר [בחיי, אחד כמעט החטיף לו סטירה ועצר, כשהבין שהמתחיל די מטורלל] בטח יצא גם היום. מה יש לעשות בבית??
מ מאוהב ברעיון Well-known member אתמול ב- 09:22 #5 נכתב ע"י יעיש התימני: ההוא שאוסף פחיות, מתחיל עם הקופאים בסופר [בחיי, אחד כמעט החטיף לו סטירה ועצר, כשהבין שהמתחיל די מטורלל] בטח יצא גם היום. מה יש לעשות בבית?? לחץ כדי להרחיב... אני עשיתי ביד, בגלל המצב הקשה..
נכתב ע"י יעיש התימני: ההוא שאוסף פחיות, מתחיל עם הקופאים בסופר [בחיי, אחד כמעט החטיף לו סטירה ועצר, כשהבין שהמתחיל די מטורלל] בטח יצא גם היום. מה יש לעשות בבית?? לחץ כדי להרחיב... אני עשיתי ביד, בגלל המצב הקשה..