איזה בוקר היה לי ...

איזה בוקר היה לי ...

כשפקח את העיניים בבוקר, הוא משך אותי אליו ואמר "את באה אתי לבית המשפט הבוקר" אמר. העיניים שלו ננעצו בי והוא נישק את היד שלי. "גשי אל המעיל שלי והביאי מהכיס את הקופסה הקטנה שבו" אמר. יצאתי מהמיטה אל הקור הצונן של הבוקר והבאתי קופסה קטנה, כזו כמו של טבעת. נתתי לו את הקופסה והבטתי בו בסקרנות. הוא משך אותי אל המיטה ואני שמחתי להיכנס שוב אל מתחת לפוך.. הריח שלו.. כמה אני אוהבת את הריח שלו. טיפסתי עליו ונשכבתי על הגוף הענקי שלו בדיוק כמו שהוא אוהב, והתחלתי לנשק את הסנטר שלו, תוהה מתי יגלה לי מה יש בקופסה. תמיד אהבתי להרגיש בבוקר את הזקפה שלו נלחצת אלי. פישקתי את רגליי כאילו במקרה ועזרתי לאיברו להידחק לתוכי. המשכתי ללחך את סנטרו תוך שאני נעה מעליו כך לאט, בתנועות ארוכות, עד שגמר. הוא משך אותי אליו ופתח את הקופסה. היה שם משהו מוזר כזה נראה כמו פיסת פלסטיק גמיש, "אחרי המקלחת תגלי מה זה קטנה" צחק. אני אוהבת את הצחוק הזה שלו. הלכנו להתקלח, גם המקלחת היתה חוויה נהדרת איתו. תמיד נהנית להביט בו איך בלי לבזבז זמן הוא מסבן את כל הגוף שוטף אותו בלי להתמהמה (כמו במקלחות של הערב) מרטיב את שיערו ויוצא מהמקלחת כאילו יש תור של עשרים איש שעוד צריכים להתקלח. תוך שהוא מתקלח, הוא מציץ בי במראה. נהנה להסתכל איך אני מסתבנת, מתפנקת מתחת לזרם החם. לפעמים הוא קצת עוזר.. אבל בדרך כלל הוא נהנה להביט. לפעמים אפילו מפסיק את הגילוח ורק מביט בי. שנינו יוצאים עטופים במגבת רכה, הוא מתלבש מהר ואני מתעכבת מול הארון.. אין לי מה למהר, אני מתחילה לעבוד רק בצהרים.. אבל הוא אמר שהוא רוצה שאבוא איתו לבית המשפט, אז מה ללבוש? היד שלו נשלחת אל הארון שלי, שולפת חצאית מיני משובצת בסגנון סקוטי, בצבעי ירוק אדום, חולצה אדומה ואומר "התאימי לזה חזיה ונעליים. אין צורך בתחתונים" כמה דקות ואני לבושה ומוכנה. "שבי על המיטה ופשקי רגליים. הפלסטיק הקטן ההוא יוצא מהקופסה ומולבש על הדגדגן שלי. אני כבר יודעת שזה לא הולך להיות בוקר קל, אבל בטח יהיה מענג. הוא לא מסביר דבר על האביזר המוזר הזה אבל כשאנחנו נכנסים לאולם בית המשפט, הוא מורה לי לשבת שתי שורות מאחוריו וניגש אל השולחן שמול שולחן השופט. הוא פותח את התיק שלו ומסדר את התיקים, הניירות ואז מוציא מכשיר שחור קטן, דמוי עט, מכשיר המתגלה כשלט רחוק. כל הבוקר בבית המשפט, תוך כדי שהוא חוקר עדים, מתייעץ עם שותפו, מדבר עם נציגי התביעה, או עם הסנגור המכוער העומד מולו, הוא מציץ לכיוון שלי או מביט הישר אל עיני השופט.. ולוחץ על השלט הזה.. לא יודעת מה החזיק אותי מלצרוח את הריאות שלי החוצה.. מה שבטוח זה שלא יכולתי לקום מהמקום עד שכווווולם יצאו להפסקה.

Pixy led

New member
אקזוטי. *חיוך*

לא חשבתי אף-פעם על דבר כזה... נשמע מעניין מאד, אם כי קצת מלחיץ. תודה שכתבת, נהניתי לקרוא!

Z o d i a c

New member
נשמע בהחלט כמו בוקר מופלא!

האמת שגם לי אין מה להתלונן - את הבוקר זודיאק בילה עם העבודה שיש לו להגיש היום (לשאלתך פומלית אני עושה מכינה בעיצוב, מתעד ללמוד תקשורת חזותית) בנושא בדידות. על הקומפוזיציה הדיסהרמונית שעשיתי עם תמונות של גברים היא אמרה כי היא מעריכה את האומץ שלי אבל היה מדליק יותר לו הייתי מצלם את עצמי מתנשק עם בחור. הסברתי לה שזאת היתה המטרה וזה אכן היה קורה אלמלא נזרקתי יום לפני הצילומים. המרצה פרגנה רבות וגם האנשים בכיתה. זודיאק יצא כולו מאושר ומחויך.

פומלית הטרפת אותי ...../images/Emo3.gif

איזה סיפור יפה חושני ומסקרן ... (המכשיר הזה ) ממש נהניתי !! תודה

nerissa

New member
שני פסיכים!

זה מה שאת עושה שם רחוק???? שניה עוזבים אתכם בשקט ואתם משתוללים??? פויה! נו בטח שהמשפט הזה לא נגמר! שניכם נהנים ממנו יותר מידי
אוהבת אתכם

קנאית |פומלית חורצת לשון|

יש לך מזל שאני מתה עליך.. וסליחה.. אנחנונפסיק להנות מיד, בסדר??

Bolton

New member
אפשר לקנות דבר כזה?

אני רוצה לקנות את זה לחברה שלי.

זאת

New member
בדיוק שאלתי על אביזר כזה

בחנות ארוס, והדוד המוכר אמר לי שכזה עם שלט רחוק יש רק בחו"ל. בארץ יש פרפרים כאלה, אבל רק עם חוט. המממ, זה קצת מסרבל את העניין... :)

אני מוכנה לבדוק

כמה העסק הזה עולה ולהודיע לכם, אולי אביא איתי כמה כאלו כשאבוא לארץ.

אייבורי

New member
יוווווווווווווווו

פומפום, כל הכבוד למאסטר על יצירתיות. איזה מדליק, שאלה קטנה, הדבר הזה כואב או מענג ?

אכן יצירתי.

הוא באמת מדהים, בכל שטח מפתיע אותי כל הזמן. הדבר הזה מענג.. מענג עד כאב כשאי אפשר לפלוט אנחות קטנות (או גדולות) של עונג מפאת כבוד המקום.

אוהו, רק קחו בחשבון

שתמורת היבוא אני עלולה (או עשויה, תלוי איך מסתכלים על זה) לדרוש טובות הנאה ולא כסף.. שלא תגידו שלא הזהרתי. וזה לא מרעיש, רק טיפונת אם ממש קרובים.

למעלה