איזה באסה...

איזה באסה...

רבתי עם אמאא שלי על שטוות ממשש שטות. ביום שישי הסתובבנו בקניון ורציתי שהיא תקנה לי את הבושם החדש של לקוסטט אז היא הריחה והחליטהה שבגלל שהיחא לא אוהבת את הריח הוא לאא מתאים לךי והיא לא קונה לי אוןתוו...מאז אנחנו לא מדברות זה נוראא מאכסזב שבגלל שהיא החליטה שהוא לא טוב היא לא קונה לי...סזה בשבילי אוף

תגובה

שמרי על יחסים טובים עם אמך. שוחחי אתה על דברים חשובים יותר מבושם כמו דברים שאתן אוהבות ביחד ובנפרד, ודברים חשובים רגשית. אינך צריכה לריב. בת כמה את? אינה חיבת לקנות לך בושם, קני בעצמך. אולי אף תקני לה ותפתיעי אותה, אם יש לך כסף. אמנם כדאי שתעירי לה באופן עניני וברור, שלא נהגה בשכל וברגישות, ותשאלי אותה לפשר הענין.

לחי7

New member
לריב

עם אמא בגלל.... בושם?? או שהריב על הבושם הוא רק טריגר והיחסים שלכם רוב הזמן הם לא משהו? תשבו ותדברו. כשיש חוסר תקשורת זה יכול להיות כמו כדור שלג שרק יגדל ויגדל...........

איזה כיף לייי.....

אתמול שהלכנו לקניון אמא קנתה לי את הבושם של לקוסט ואמרה שהיא לא רצתה לקנות אותו סתם כי היא הייתה עצבנית בעבודה והייצתה בבאסססה... אז אני הזמנתי אותה לאכולל והיה דווקא מה זה כיף... תודה בכל אופן ....אניי פתאוום חושבהת שזה היה ויכוח מיותצר...איזהה פגרת אנייח

למעלה