איזה באסה

ronaldiniho3

New member
איזה באסה

לפני חודש ככה הזמנתי ממוזיקה נטו את האלבום הראשון של סיימון (Sanctuary), ועד היום לא הגיעה! אז היום התקשרתי אליהם ומה הם אומרים לי?! שאין להם בכלל את הדיסק... באסה
אבל נו, אני יכול להתעודד, הזמנתי היום את GRACE האלבום האחרון של סיימון... נקווה רק שהוא יגיע

lidor love lee

New member
חודש ועדיין אין?! בעע סתומים הם

אבל לפחות יהיה לך את האלבום grace

oreloosh

New member
אין לו הוא מחכה שיגיע

אוף איתם אלו אין להם דיסקים של להקות וכאלו.. יש להם דיסקים של להיטים וכאלו.. אה ולמה אתה קונה דיסק ב90 שקל? אתה יכול להוריד מאימיול/קאזה את כל השירים ולצרוב או שלא לצרוב ולהשאיר יהיה לך במחשב.. לדעתי בזבוז כסף קניית דיסק ב90 ש"ח שאפשר לצרוב בחינם

inbal287

New member
סליחה, אסור לעודד פעילויות בלתי

חוקיות על גבי הפורום. וזה כולל הורדות מן הסתם. ובלי קשר, זה ממש מגעיל אותי. אתם אוהבים את הלהקה הזאת, את הבנים בנפרד... ואתם בכל זאת מורידים את המוזיקה שלהם? ועוד מעודדים לכך? זה עובר כל גבול לדעתי. אישית זה מרתיח אותי, כי אני יודעת שאני לא ארצה שיורידו את המוזיקה שלי. אז אם יש לכם את ההגינות להודות בזה שאתם אוהבים את הבנים, ואם אתם מעריכים אותם כ"כ ואוהבים לשמוע את המוזיקה שלהם תהיו הוגנים גם כלפיהם ותקנו את הדיסקים, גם הם צריכים להתפרנס. ולהבא, הודעות כאלו ימחקו.

oreloosh

New member
לא התכוונתי לזה..

אני אוהבתת אותםם! אבל תביני אני לא אוהבת להקות במיוחד במיוחד שאני ימות בשבילם וירוץץ לקנות כרטיסים להופעה! בדר"כ זאת לידור עושה את הכל.. ואני באה פשוט איתה.. אבל למה לא להוריד שירים ולשמוע אותם מהמחשב? אם היתי מפורסמת.. למה שלא יורידו?

oreloosh

New member
ועוד משהו..../images/Emo3.gif

לא שאני לא מעריצה של בלו... אני כןן!.. מגיל קטן הערצתי אותם.. מגיל 4 לפחות! שזה עכשיו כבר 11 שנה.. אבל הגעתי כבר לתקופה שזהו שאני כבר לא מעריצה מישהו מיוחד...

ronaldiniho3

New member
אז ככה

למה אני לא מוריד שירים? כי אין לי את אימיול, קאזה וכל אלה, ואני לא סובל את כל התוכנות האלה... סתם בלי קשר, היום התחדשתי לי באלבום SLICKER THAN YOUR AVERAGE של קרייג דייויד המעולה...

למעלה