איזה באסה

haviyer1

New member
איזה באסה

שלום לכולם. יש לי חור בגלגל הקידמי, אני לא יודע על מה עליתי (מדרכות ארורות) אבל ממש יצא לי גוש סיליקון מהגלגל, זה רולר די חדש וזה כל כך מבאס. השאלה שלי היא: האם אני צריך עכשיו להחליף גלגלים לכל הרולר מכיוון שהם קצת משופשפים, או שמספיק רק להחליף את הגלגל ה"מפונצ'ר" והוא כבר יתאים את עצמו לצורת שאר הגלגלים עם הזמן? נ.ב. כמה בכלל אמור לעלות גלגל חדש, והאם יש חנויות מיוחדות שמוכרות חלקי חילוף, או שכל מקום שמוכר רולר מוכר גם גלגלים להחלפה? תודה על כל תשובה

yoman321

New member
הכי קל..

תחזור לחנות שממנה קנית (אמרת שזה רולרס יחסית חדש) אני יודע שיש מקומות שמכבדים את עצמם ויחליפו לך חינם במצב כזה לרולרס חדש מקסימום גלגל בודד עולה כ7-10 דולר תלוי בגלגל נראה לי שאם אין שחיקה של יותר מכמה מילימטרים לא צריכה להיות בעיה (הכוונה שאין מצב שיותר מגלגל אחד לא יגע בקרקע כי אם 3 גלגלים נוגים בקרקע אז אפשר לנסוע רגיל והגדול באופן טבעי ישחק יותר אם תשים אותו מאחורה- אחרון בשורה)

haviyer1

New member
האם עבדו עלי????

ובכן, החלפתי גלגל אבל לא היה בחנות את אותו הגלגל אז המוכר נתן לי גלגל אחר של חברת huper הגלגלים המקוריים הם של k2 גם הקשיחות שונה, בגלגלים המקוריים הם 80A ובגלגל החדש זה 82A . האיש בחנות אמר לי שהגלגל הזה יותר טוב וזה בסדר גמור וכלל לא משנה אם אני אסע על גלגל אחד שהוא שונה משאר הגלגלים. הדבר הזה נראה לי מאוד מוזר. האם המוכר צדק? ואיזה גלגל יותר טוב?. מכיוון שאני לא בעניינים לא נותר לי אלא להאמין למוכר. האם הוא צודק?

yoman321

New member
בערך...

גלגלי הייפר הרבה יותר טובים מגלגלי K2 (ביחוד מהמקוריים של הרולרס..) אבל גם להם יש סוגים יותר טובים ופחות טובים (סביר להניח שהוא הביא לך את הפשוט ביותר) לגבי הקשיחות זה טיפה בעיה , לא רק שהגלגלים כבר לא בדיוק באותה מידה, עכשיו הם גם ישחקו בקצב שונה (הקשה כנראה יחזיק יותר זמן ויגדיל את ההפרש מהשאר) כמובן שאפשר לפצות על זה בכך שהוא תמיד יהיה הגלגל האחרון בשורה ברגל החזקה שלך ואז ההצלבהת גלגלים תיהיה רק סיבוב הגלגל לצד השני ואת כל השאר תצליב רגיל

WinterPerson

New member
אם הגלגל באותו גודל כמו השאר

(מבחינת הקוטר שלו), אין לך מה לדאוג, ההבדל בקשיחות הוא לא כזה גדול. אתה מחליק בכיף? לא מרגיש שינוי? סבבה. אם קיבלת גלגל של hyper שמור אותו ותן לו אהבה hyper הוא חברו הטוב ביותר של הרולרבליידר!

למעלה