איזה באסה:(

sok777

New member
איזה באסה:(

אני בסוף העונה ה-3 עם בארסה. התאריך הוא 20 ביוני 2007 ולפני בערך שבוע במשחק רונאלדיניו אמר לי שהוא לא וצה יותר להיות בקבוצה והוא רוצה לעזוב בסיום החוזה בחוק בוסמן. החוזה שלו נגמר עוד שנה. הצעתי אותו לקבוצות ב-100 מיליון ליש"ט ולא רצו. הצעתי ב-50, לא רצו, הצעתי 20 לא רצו, הצעתי 10 ורק דפורטיבו רצו אמרתי להם 50 וריקאלמה [שמכרתי להם אותו] והם לא רצו:( אני לא מצליח למכור אותו כי לא רוצים והוא רוצה לעזוב. ברצלונה תהיה גרועה בלעדיו. הוא סיים לי העונה עם ציון 9.05 ממוצע שנתי!! 43 משחקים, ואחד כמחליף. 38 שערים. 49 אסיסטים. 25 איש המשחק. עצוב לי... והוא דוחה חוזה כל פעם. והצעתי לו 120 אלף ליש"ט לשבוע. ואני עוד במינוס של 20 אלף ליש"ט בWAGE. אז קיצצתי עכשיו. והוא לא רוצה להישאר:(

shay100m

New member
תנסה

אני לא יודע איך המנג'ר הזה יגיב,אבל תנסה לשחרר אותו ואז להחתים אותו שנית,תשתמש בחוזה מפתה.

shay100m

New member
תנסה

אני לא יודע איך המנג'ר הזה יגיב,אבל תנסה לשחרר אותו ולהחתים אותו שוב

fm2005

New member
איפה הוא משחק אצלך באיזו עמדה?

מה המערך שלך? תוכל להעלות תמונה שלו?

OFIR 10

New member
תציע לו חוזה לתווח קצר

שנה. ותציע לו הכי הרבה שאתה יכול (כסף).

sok777

New member
עשיתי את זה...+תמונות.

הצעתי לו לטווח ארון, לטווח קצר, והכל עם הכי הרבה כסף, בונוסים, בונוס החתמה והכל.הוא פשוט מחפש 'אתגר חדש'.אבל יש מצב שכשיסתיים לו החוזה אז אני ועוד מיליון קבוצות נציע לו חוזה והוא יחזור. נקווה לטוב.אני שם פה תמונה של הפרופיל שלו. ותמונה של ההיסטורי שלו אצלי.אגב הוא משחק אצלי קשר התקפי מרכזי. תמיד. ולפעמים עולה עד חלוץ. רק לפעמים.כאן זה הפרופיל שלו!

sok777

New member
טווח ארוך* נצל"ה [ניצול הודעה:p]

נצל"ה:pלתמונה שנייה

למעלה