איזה "באסה".

איזה "באסה".

ביקרתי היום במרכז שירות של אורנג. הכנסתי לתיקון מכשיר תקין לחלוטין עם קצת בעיות שמע, רעשים במהלך שיחה. בדרך כלל במצב כזה הם עושים ניקוי מגעים והענין מסתדר. לאחר המתנה בת 10 דקות קוראים בשמי ואומרים לי שמחליפים לי את המכשיר. מתברר שבמהלך טיפולו של הטכנאי "קרה" מקרה מצער, ואחד המגעים קיצר שם והטלפון לא נדלק. החליפו לי אותו, אבל כל ספר הטלפונים שמנה למעלה מ350 שמות ויותר מכך מספרי טלפונים פשוט הלכו ללא שוב. קשה לי להמשיך לדבר.. שלא תדעו...

מצטערים בשבילך...

אנחנו מקווים שהשמות בזיכרונות קצת יותר קצרים משמך הארוך. דרך אגב באיזה מכשיר מדובר?

דוסית1

New member
תמצא את נקודות האור...

קבלת מכשיר חדש, עכשיו תאלץ להוציא פחות שיחות ויתקצץ לך החשבון החודשי וכמובן, יהיה לך הרבה מקום בזכרון של הספר טלפונים! :)

זה נכון

שכמה שיחות כבר חסכתי. בענין המכשיר החדש, זאת לא נקודת אור כי אם נקודת חושך. המכשיר שלי הוא בן 3 חודשים, קבלתי אותו חדש באריזה, שמרתי עליו, אני יודע שהוא היה בסדר גמור מלבד קצת אבק שכנראה נכנס לבפנוכו. קבלתי מכשיר "מחודש", לא יודע מה עבר עליו, אצל מי הוא היה, ומה מצבו.

דוסית1

New member
צר לי אבל.....

אם אין לך אפשרות לדרוש מכשיר חדש ממש תאלץ להתקשר (נפשית) למכשיר המחודש. תשוחח איתו שיחות בהשקפה, תתגמ"ח אותו, תעשה איתו שיחות מזדהות... אל תדאג, אתם תסתדרו בסוף... :)

"כל המקבל את הייסורים באהבה

כאילו הביא ישועה לעולם" ועוד....לא שמעת????????
שאין עוד מלבדו????? איפה האמונה? וכי לקחו לך את בריאותך חס ושלום?

"צרת רבים חצי נחמה"

קרה לי מקרה דומה לפני כשבועיים וזה מעצבן מאוד עדיין לא הצלחתי לשחזר את הכל אבל מה שמנחם שלפחות חלק מהמספרים החשובים .. היו חרוטים לי בזכרון

למעלה