איזה באסה

RUFF RYDERS2

New member
איזה באסה

אני בשיעור 21 ואין לי תיאווריה,הלכתי פעם אחת לעשות ונכשלתי היה לי 5 טעיות!!!!!!

funnydog

New member
שערוריית ספרי הלימוד לתאוריה

רוב האנשים פה (כולל אני) למדנו לתאוריה עם הספר, חלק מאיתנו עבר וחלק (אני) נכשל. לדעתי הספר הזה זה שערוריה: א. לא ברור כלל. ב. משעמם. ג. לא מעט טעויות (גם בשאלות). ד. לא מעודכן (חלק). ה. חסר בו הרבה מאוד שאלות שיש במבחן. ו. מדכא. לא מפתיע שרוב האנשים נכשלים בפעם הראשונה. שאלתי את אחי הגדול ומסתבר שהוא למד מאותו ספר כחול (רק מהדורה ישנה) לפני.. 12 שנים!!! תחשבו על כל מיני ספרים חדשים וברורים לבגרויות, לעומתם ספרי התיאוריה פשוט ברמה נמוכה. והתאוריה אחרי הכול זה לא בגרות 5 יחידות בפיסיקה. למה זו הדרך שאנשים צריכים ללמוד היום לתאוריה? כמובן שמי שיש לו מחשב יכול ללמוד באינטרנט וזה הרבה יותר שווה (זה מה שאני עושה עכשיו), אבל מה עם מי שאין לו או שלא בא לו ללמוד באינטרנט? למה לא דואגים למשהו נורמלי?

chim chim

New member
צודק

הרבה מהשאלות שמופיעות במבחנים לדוגמא(מצורף לספר)לא נמצאות בספר. משהו(קצת הרבה משהו)במשרד הרישוי רקוב....

מור~!

New member
אתה קצת מתבלבל, בחור

הספר הכחול הוא המעודכן ביותר מכיוון שבכל שנה יוצאת מהדורה חדשה ובה כל החוקים החדשים (מתווספים די הרבה מדי שנה) והשינויים בחוקים הקיימים. כמובן שאם אתה משתמש בספר בו למד אחיך לפני 12 שנים, תקבל את הרושם שהספר מיושן ולא מתאים, ולכן יש לשים לב לשנה בה יצא הספר לאור. הספר בנוי בצורה כזו שלאחר קריאה או שניים התלמיד יהיה מוכן למבחן התיאוריה.

funnydog

New member
דווקא למדתי מהספר הכי מעודכן

ניגשתי בסוף השנה שעברה עם הספר הכחול של 2002, לא אמרתי שהכל לא מעודכן, אבל כמה דברים הסתברו כלא נכונים לאחר שבדקתי אותם. מה שאני זוכר עכשיו זה בקשר לחוק של הנהג מלווה שהיה כתוב שזה עד גיל 17 וחצי וזה לא נכון (אולי פעם זה היה ככה). נדמה לי שגם בחוקים של איך מאותתים בכיכר תנועה זה לא היה מעודכן. וחוץ מזה זו לא הבעיה העיקרית של הספר. הבעיה העיקרית שהוא מ-ש-ע-מ-ם ולא מובן.

NBGirl

New member
יש שני ספרים !

כל אחד לדעתי מתמקד בצורה אחרת. צריך ללמוד עם שניהם, זה מה שאני עשיתי.

למעלה