איזה באסה

איזה באסה

הביוץ היה אתמול,כנראה. אני אומרת כנראה כי אני לא מודדת חום השחר ומקלוני הביוץ באוויר מחכה שיגיעו אבל היו כאבים ולפי החישובים זה מתאים,רק מה?!? הבחור הרגיש ממש לא טוב. ניסיתי בכח ולא עזר. נהייתי מטורפת!!! מפחדת לפספס עוד חודש וכל כך רוצה שזה יצליח. מתחילה להרגיש שמאבדת את זה... ולתכלס, אם קמפרנו בראשון סביב 21 וביום שלישי ב17:30 התחלתי להרגיש את הכאבים, עד לפני שעה בערך, עכשיו זה מעומעם והערב נקמפר אז יש סיכוי עדיין נכון? מציינת שלפי המחשבון הביוץ עצמו בחמישי, אבל העצבים של אתמול עם הכאבים מעידים אחרת.....סליחה על החפירה ותודה על המקום

Atlantis K

New member
בעיקרון האורך חיים של הזרע בצוואר הרחם

יכול להגיע אפילו לשבוע במקרים מסויימים, אז כל עוד קימפרתם בימים שלפני הביוץ אז את בצד הטוב של המשוואה.
זה בעייתי לנסות בכח, אנחנו לפעמים שוכחות שההריון אמור להיות רצון של עוד צד מלבדנו. תזכרי שאת ממש בנסיונות הראשונים ושרק לפני חודשיים הפסקת עם הגלולות ולפעמים לוקח לגוף זמן כדי להתאזן הורמונלית.
אל תהיי עצובה יותר מדי, תנסי בינתיים מה שאת יכולה כדי להכין את הגוף להריון מבחינת תזונה ופעילות גופנית.
את מצליחה לעקוב אחרי ההפרשות שלך?

הכי קשה לי ההמתנה של חודש

זה הרבה זמן חחח. אחרי הלחץ שהייתי בשלישי, שחררתי ומה שיהיה, יהיה. ננסה שוב לקמפר היום. אתמול לא היה בסוף. הוא מרגיש יותר טוב ונלך לעבודה, אז שיעבוד גם בבית חחח. תודה על התגובה

haych

New member
אין מה להתבאס

הימים האידיאלים הם דווקא אלה שלפני הביוץ, כך שהזרע יחכה מוכן ומזומן ולא שהביצית כבר תיהיה מוכנה ורק אז הזרע יתחיל במסע שלו.
אם קימפ"רתם ביום א' והביוץ היה ביום ג'-ד' אז זה בהחלט אפשרי.
דבר שני, את בטוחה שהכאבים מעידים על הביוץ עצמו? אצלי למשל, הכאבים מופיעים כיום לפני הביוץ, ככה שאם במקרה זה המצב גם אצלך, הביוץ הוא בימים ד'-ה' אז אולי אפילו שווה לקמפ"ר גם היום.
כשתקבלי את המקלונים תוכלי יותר להבין מתי מתחילים אצלך הכאבים.
בינתיים כיסיתם לא רע בכלל, בהצלחה :)

האמת שיכול להיות

מקווה שאת צודקת. בסוף לא קמפרנו אתמול. מקווה היום ושזה יהיה החודש המנצח. תודה על התגובה

למעלה