איזה באסה

איזה באסה

כאילו תראו לעצמכם לשמוע אלבום קריסמס של מאריה כאן בארץ באמצע אוגוסט?נכון מוזר?מאוד חנוני כזה.......גם לכריסטינה אגילרה יש אלבום קריסמס אבל לא קניתי כי יש לי את של מאריה ובמילא הקול של כריסטינה דומה לקול של מאריה! תגידו יש כאן מעריצים של הזמרת שר?אני חושב שהיא ה-זמרת ,יש לה קריירה קרוב לארבעה עשורים וקול יפה! וסתם שאלה-כמה דיסקים בממוצע אתם קונים בחודש?מה חוץ ממאריה אתם קונים?איזה עוד זמרות(כי מזמן הבנתי שכאן שומעים בעיקר זמרות ולא זמרים)את מי עוד אתם אוהבים .....הנה מי שאטני אוהב: FAITH HILL SHANIA TWAIN NATALIA OREIRO ABBA CELINE DION MARIAH CAREY WHITNEY HOUSTON(^יש לי רק את דיסק הלהיטים) MADONNA JESSICA SIMPSON MANDY MOORE BRITNEY SPEARS CHRUSTINA AGUILERA MELANIE C(מוציאה דיסק חדש שנה הבאה) טוב כפי ששמתם לב אני מיתנתי את התנהגותי ואני מקווה שהודעות שלי לא ימחקו סתם!כי אני ממש משתדל!וגם בפורומים אחרים אני כבר לא אנטי-מאריה! בייי

eranmc

New member
הנה העטיפה של האלבום של כרסטינה

היא עושה את הטעות שמראיה עשתה ושילמה עליו בגליטר

roimc

New member
לפי מה שהבנתי היא לא שילמה בסוף

היא יצאה עם רווח של $58 מיליון

roimc

New member
היא דוחה,

ולא בגלל שהיא מתפשטת אלא בגלל שהיא מכוערת שאמורה להיות מאופרת בצורה עדינה ולבושה יפה כדי שלפחות תראה נורמלי אבל היא מתעקשת ללכת 3/4 עירומה ולשים טונות איפור. ומה הקשר Stripped?????? אליק מישהו הסביר שזה יעני כריסטינה האמיתית - טוב! זה רק עוד דרך לפרובוקצייה נוספת. ועוד משהו, מה זה הפרצוף הזה בעטיפה? יש לה פנים של אחת בת 50 שם שמסרבת להתבגר.

Sharonnn

New member
ועוד משהו..

פעם בגיא פינס, אמרו שהיא אמרה שנמאס לה שמשווים אותה לכל הזמרות האלו(בריטני, ג´סיקה..), והיא רוצה שישוו אותה למראיה קארי! כאילו... מה?!?! למה לעזאזל היא חושבת שההשוואה מגיעה לה?? ועוד זה היה בתחילת דרכה...

וסל

New member
לא התכוונתי

שהסתובבת בצאט(לא בפורום) של האתר האמריקאי של סלין והיה לך בדיוק אותו ניק נים ERANMC !ואז אמרת שאתה בן 15 או 14.5!ואני בטוח שזה היית אתה גם אם לא תןדה באשמה !(צירוף מקרים גדול מידי) אגב,ערן,יפיופי,אתה מתכוון לקנות את החדש של פיית היל(שיוצא ב15 לאוקטובר) ,של שאנייה טויין,של כריסטינה,של גיניפר? אגב-מישהו יודע מה קורה עם הדיסק של ג´ניפר הרי היא בהריון?זה יעכב אותו? ולשאר חברי הפורום-אתם קונים דיסקים אלו?

וסל

New member
לא התכוונתי=התכוונתי

בקיצור הייית בצ´אט של האתר על סלין דיון ושיבחת שם את מריה

eranmc

New member
*מתחיל לחשוש*

חחחחחחח מה שהייתי עושה להם בצ´ט הראשון ב TALKCITY חבל על הזמן, גל, לילך אתה ועוד מאה כמוכם לא מגיעים לרבע. אבל היופ אני חבר של כמה מהם למרות שרובם משעממים וזקנים. אני לא יופיופי, ואתה לא ראית אותי לדעת, נכון????? אני אקנה אם יהיה כסף מיותר, מה שלא מסתמן באופק בכלל, אולי אם נתחתן תקנה לשנינו.

נדמה לי או ש...

כריסטינה עשתה עגיל מתחת לשפתיים? מה זה שם בתמונה של הדיסק שלה?

וסל

New member
זה נכון היא אמרה בראיון רשמי

באתר הרשמי שלה שיש לה 11 מקומות בגוף עם פירסינג!והיא גילתה רק כמה מהם ואמרה למראיין שינחש לבד איפה כל השאר!

למעלה