איזה באסה!

hillly377

New member
איזה באסה!

אנה ממש ממש ממש אבל ממש אכזבה אותי, היה לה כל מה שהיא צריכה כדי לקחת אבל היא בכל זאת הפסידה, לקחה את המערכה הראשונה 6-1 והובילה 3-1 בשנייה, והפסידה את המערכה השנייה, אחרי זה הובילה 2-0 בשלישית והפסידה גם אותה. היא צריכה להתאכזב ולהתבייש, המשחק הזה יכול היה להיות שלה

hillly377

New member
לעומת זאת...

2-2 במערכה השלישית של קלייסטרס נגד ויליאמס!!!! איזה כיף!!!!!!!! דבר כזה יכול לעשות לי את היום! גם קלייסטרס משחקת מצויין ומגיע לה כי הייתה לה תקופה לא טובה כל כך והיא שחקנית מצויינת וגם ויליאמס תפסיד!!! יאללה קים! וכמובן כמובן בהצלחה לקפריאטי מול דוקיץ´, יאיר רוצה להתערב על משהו?

את לא יודעת כמה שזה מעצבן...

בכל טורניר שמראים רק את המצי ואת הגמר, יילנה וקפריאטי נפגשות.... אני מת שיילנה תנצח רק כדי להראות לקפריאטי שהשטויות שהיא אמרה היום הם באמת שטויות

היא תירצה את הסיבות לכישלונות

בווימבלדון וברולאן גארוס בזה שיש עליה לחץ גדול בגלל שהיא היחידה שיכולה לתת פייט לאחיות......( יפה שהיא מפרגנת לסלש וקלייסטרס) לא ראיתי את הטבלה, אבל אילו משחקים יהיו בהנחה שקפריאטי ולינדזי יינצחו?

hillly377

New member
איפה קראת את זה?

אני רוצה לקרוא... משחקים טובים קפריאטי נגד קורניקובה (??? לא יודעת אם זה כל כך טוב...אין לי אמונה גדולה בקורניקובה למרות שהיא משחקת די טוב בזמן האחרון ועל אף העובדה שהיא ניצחה את אנה) וויליאמס נגד דאבנפורט שאין הרבה יותר טוב מזה

hillly377

New member
לא כל כך מדוייק

אבל יש משהו בדבריה. זה שזה לא תירוץ זה משהו אחר...

אני לא אומר שהיא לא יכולה לנצח

את שתיהן, אבל היא פשוט בתקופה לא יציבה. בכל זאת, לא צעירה

כל עוד אבא דוקיץ´ מאמן ראשי, לא...

ראיתי איזה 3 משחקים בין קפריאטי ודוקיץ´, ומה שמאפיין את שתיהן זה משחק עם המוווווון שגיאות

hillly377

New member
למרות שאני לא שוללת את האפשרות

שדוקיץ תיקח, הכל יכול לקרות, קפריאטי יכולה לשחק לא טוב ודוקיץ יכולה לשחק מעולה.

מהפה שלך לאלוהים

איזה שערוריות יש בטניס הנשים דוקיץ´ תבעה את המנהל הקודם שלה על הטיית משחקים וכאלה, והיא עומדת לזכות, יש תיאור מפורט וכאלה דברים, הינגיס כלולה שם

דרך אגב, יש לך את העיתון החדש

של ה wta? זה שבגיליון הראשון רואים את קפריאטי?

hillly377

New member
כן יש לי

סיפרתי לכם כבר שקניתי אותי דרך האינטרנט עלה לי 10 דולר כולל משלוח כולל הכל

hillly377

New member
אז ככה

10 דולר זה כולה 50 שקל ולדעתי למי שאוהב טניס כמוני זה די נחמד, זה 150 עמודים, יש ראיונות ויש דברים בסיסים גם כמו פרטים על שחקניות שאנחנו כבר יודעים ויש גם שטויות ורכילויות כמו באיזה מכוניות הן נוסעות וכאלה, לדעתי זה נחמד מאוד, זה עיתון שיוצא פעם בשנה ו50 שקל זה ממש לא ביג דיל

למעלה