איזה באסה

ניקולי

New member
איזה באסה../images/Emo123.gif

היום יום שישי..אחלה יום נכון?? אבל בשבילי הוא ה-י-ו-ם..ואתם יודעים למה?? כי ביום שישי אני יכולה לאפשר לעצמי לישון לפחות עד השעה 10.00 בבוקר...אבל.. היום כבר
(בשעה) 06.00, שני הילדים המקסימים והמתוקים שלי..נכנסו למטתי והעירו אותי משינתי העריבה...כששאלתי אותם, מה קרה שקמו כזה מוקדם.. אמרו לי "אמא כי רצינו להגיד לך עד כמה אנחנו אוהבים אותך" שיוווו איזה מרגש??
.. בחייכם אחרי מילים כאלו אפשר לכעוס עליהם???????.בטח שלאאאאאאאאאאאאאא..אז במקום לכעוס..אהבתי, קמתי ממטתי והכנתי להם משהו
(מצטערת אין כאן תה,אז שמתי בירה)... והחלטתי להכנס לכאן ולהגיד לכם שזה באסה לקום כזה מוקדם ביום שאתם יכולים לישוןןןןןןןןןןןןןןן כזה מאוחררררררררררר ואתם קמים כזהההההההההההההההההההההה מוקדםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! אבל כמו שאמרתי אני בכלל לא עצבניתתתתתתתתתתתתתתתת בכלל לאאאאאא!!
... אוהבת את הילדים שלי...
... בוקר טוב ונפלא לכולכם שלכם ניקול*

jess ועוד

New member
בובילה שלי את לא לבד אני פה משעה 6

הכלב אכן כן עושה עבודה נאמנה ותודה למדברי שהציע עזרה בלהעיר אותי בבוקר אז כבר ירדתי עם הכלב 4 קומות (בלי מעלית) ועלית 4 קומות (גם פה לא שמו מעלית... באופן מפתיע) ועכשיו אני עם כוס של שוקו
חם וניר בעלי...ישן,חורפ לו

ניקולי

New member
נשמתי בוקר טוב../images/Emo24.gif

נשמה למה קמת כזה מוקדם ?? למה ניר לא קם?? ועוד לעלות ולרדת ארבע קומות?? ממוש לא קשה לך???? מה שלומך חוץ מזה?? מה את עושה היום בערב?? אני בבית..אחרי שאני חוזרת מההורים שלי אני בבית... מה שלום טשושה שלי (כלתי
) הכל בסדר איתה?? גולדת אה?? נשמהההה מתוקה.. תשמרי עליה שמעת?? תשמרי עליה טוב!! ג´סוש שיהיה לך אחלה בוקר טוב אוהבת המוןןןן ניקול*

jess ועוד

New member
אוהו כמה שאלות על הבוקר

בובולינה הקטנה גודלת לה לאט לאט (יש תמונה חדשה בכרטיס שלי) וניר ישן כי הוא ראה מדע בדיוני עד שעה לא הגיונית (חצות D-: ) אתמול בלילה כשאני בשעה 21:30 (עם הבנים שלך אני חושבת) הלכתי לישון כבר שטויות אז עליתי וירדתי 4 קומות זה מחשל וסוף סוף אני עושה קצת ספורט לטוייכס שלי (שלא נראה שמזיז לו בכלל הוא במקום לרדת בגדלים רק צומח ...) חוץ מזה היום בערב כרגיל אצל אמא שלי לאכול (לטרוף יותר נכון כי היום אחי - שהוא שף בתדמור מבשל) אז יהיה משו משו ללקק ת´אצבעות מה איתך ויהודה והילדים ובכלל מתי נפגשים שוב??? בפסח כולם אוכלים פה מצות או שיש חוטאים??? אחרת איך עזרא יביא פיתות????
אוהבת ג´סיקה

ניקולי

New member
ג´סססססס נשמה שלי../images/Emo24.gif

נשמה שלי למה את חושבת ששאלתי מה את עושה היום?? זוכרת הבטחת לי ביקור.. חוץ מזה עשיתי עוגה מה זה טעימה..אז את מוזמנת לעוגה וקפה היום בערב.. אם בא לך..אחרי שתלכי לאמא שלך כמובן....אני מאוד אשמח
..חוץ מזה תפסיקי להגיד שאת רוצה להוריד..(במשקל) את עכשיו צריכה לאכול טוב.. חוץ מזה אני אוהבת אותך כזאת בונבונירה כזאת מתוקית כזאת.... תהיי בקשר..
אני מחכה לך... בקשר לשאר....נראה אולי אני יעשה ליהודה מסיבת הפתעה יש לו יום הולדת ב 29.03.02 ואולי אני יעשה משהו אבל אני קודם צריכה לדעת איך הוא עובד במוצ"ש שזה יוצא 30.03.02...או במוצאי החג ביום חמישי ה - 28.03.02 נראה אני עוד לא יודעת כלום.. ובאמת נכון עזרא לא יכול להביא פיתות..ועוד אצלי שומרים..הכל בפסח.. גם כלים יש לי לפסח....
... אוהבת ניקול*

sidi

New member
בוקר טוב

מה שלומכן בנות? אני התעוררתי לפני 20 דקות.
איזה מזל שאין לי עדיין ילדים ולא כלב. שיהיה לכן יום נפלא. סידייייי

ניקולי

New member
יופי סידי..

יופי תדרוך על פצעים
יופי לך .... תקום בשעה 10.45 יופי לך.... ממש מצחיקקקקקקק....
....אני עוד חזרתי לישון... עד השעה 09.30 ואח"כ רציתי להתקלח..רק שהדוד הלך לקבינמט אוףףףף שוב אין לי מים חמים..שוב אני לא אתקלח עד ראש חודש
סתםםםםםםםם סתםםםםםםםםם נראה לך??? אני מתקלחת כל יום פעמים ביום.. בבוקר ובערב...אבל באסה הדוד באמת הלך לי..ועוד תיקנו לי את הגוף חימום לפני חודשיים (נראה לי עבד עלינו החשמלאי) אוףףף שילמתי 380 ש"ח על גוף חימום ועל שירות...איזה מעצבן זה..יאלה....
... סידיוש מה שלומך?? אתה כאן בכלל או שאני מדברת לעצמי?? (כרגיל)...השמע קולללל שאני רק אדע.. בכל מקרה יום טוב.. ושב"ש לך[ ותישן נשמה תישן.. אח"כ שתתחתן ב"ה יהיו לך ילדים ובאמת כשהם קטנים ממש קטנים אני מתכוונת
..אז באמת קצת קשה לישון במיוחד בלילות.. שלי כבר גדולים.. אבל הם עשו לי ספתח יפה על הבוקר.. לפחות הילדים שלי אמרו לי על הבוקר "אמא אנחנו אוהבים אותך" איזה כיף זה להתעורר על הבוקר ולשמוע את המילים הללו??
בטח ה
של ג´ס נבח הב הב הב הב הב..ואמר לה "קומי יש לי פיפי"
חחחחחחחחח איזה באסה זה?? שוב יום טוב ושב"ש סידושקה

@@

New member
ניקולושש ג´סוסס וסידושששש

צהריים טובים גם לכם ושבוע טוב לכולנו. אם יצא לכם לקרוא אני אהיה בשישבת עם האקס באירוח אצל אחיו, מה הלאה? רק אלוהים יודע, אבל אני קצת מתרגשת. אז יקירים שלי שבתתתתתת יפה וקסומהההההה
ב
בההההההההה גדולההההההההה ריקי

שיהיה בהצלחה ריקי ../images/Emo24.gif

מקווה שתחזרי מסוף השבוע עם
ענק שלא ייעלם לעולם!! עם
מלא אהבה ואושר אוהבתתתת ר´

sidi

New member
יופי

תפחידי אותי עם ילדים
הילדים שיהיו לי אני אשגע אותם, הם יצאו מטורפים ממני
ואם הם בכל זאת יצליחו וישגעו אותי, אני יומר להם שיש דודה נחמדה שאם הם רוצים הם יכולים לשגע אותה ואני אתן להם את הטלפון שלךךךךך. חוץ מזה נסגור בנימה שובניסטית, תהיה לי אישה טובה שתקום בלילה להחליף ולהאכיל! סתם סתם שלא תהרגו אותי. אני לא כזה
וכל עוד יש לי זמן למה בכלל לדבר מעכשיו.
סידייי

אף אחד לא עבד היום ../images/Emo35.gif

חחחחחחחחח זה הרושם שקיבלתי... אני חזרתי לא מזמן... ואני ממש מקנאה במי שיכל לישום עד מאוחר היום
מחכה בקוצר רוח ליום שאני אעבוד כמו ג´סי. חחחחחחחח

ממש לא באסה... חלום... ../images/Emo23.gif

אין כמו אהבת ילדים - לדעתי!!! זה הדבר הכי טהור ומקסים שקיים...
תהני מזה ושזה יהיה כך לעד!!! מאחלת אהבה כזאת לכולם.

ילדים זה חלום../images/Emo85.gif

היי אני אומרת שאנחנו חיים בשביל הילדים שלנו, אלו שלפעמים דבוקים ל-
מקשיבים בפול ווליום ל-
ומתחננים ל-
ואז כשהם גדלים הם גם דורשים
גם אם הם נודניקים- הם החיים שלנו...

למעלה