איזה באסה. +______________________-

חצילע

New member
איזה באסה. +______________________-

מה עובר על הפורום? אנחנו בתקופת משבר גיל ה40. דיי כבר להיות איגוואנות, אלוהים. עכשיו! 5 עובדות על עצמכם+תמונה. לפני שאני אכפכף אתכם. יאללה!!1111111111. אבי ביטר שולט!

B a m b o o k

New member
5? טוב נו...

1. יש לי את הפלאפון הכי הכי עתיק בעולם נראלי וזה לא מפריע לי
2. אפעם לא הייתי בחו"ל. 3. אני דתיה. ואני לומדת בבצפר רק של בנות>< 4. אני שונאת שונאת שונאת כל דבר שקשור לעגבניות. אני יכולה להקיא מריח של עגבניות... 5. אני שונאת את ארתור וחבריו

אני לא איגואנה;[

1. בממוצע הנוכחי שלי הוא 91.25 מדיוק (בלי ספורט).
2. אני בדרך ללמוד לנגן את Tangerine של Led Zeppelin
3. לא ראיתי את ענברי חודשיים ושבוע, את דרה לא ראיתי מסוכות ואת איפרת וגלעד מתחילת החופש הגדול.): 4. אני וחברתי הקטנה סיוצ'ו הראנו למספר חברים איך חוגגים את חנוכה עם הרבה גפרורים, פתקים, גביע יין גדול ו8 נרות-חנוכה. 5. ועופר צילם אותי באותו מפגש באמבטיה של סיוצ'ו->

חצילע

New member
כולכם איגוואנות.

יויוויוי עבד לי@#!@%!@%@^% כולם הגיבו. DDDDDDDDDDDDDDD: זה מזה כיך ששלטתי בכם כאילו הייתם נתיניי.

כפרעלייך^.^../images/Emo194.gif

1. אני עובדת מגיל 12 2. יש לי אח גדול עם סוג של פיגור 3. שונאת בשר! ועגבניות! שונאת זה כלכך מגעיל זה מעורר בי חלחלה
4. קיבלתי 95 במגן במתמטיקה
וביום שני יש לי בגרותתתתתתתת!! 5. הורדתי 11 קילו עד כה

McBlack

New member
11 קילו! ../images/Emo2.gif מלכת העולם ../images/Emo98.gif

בהצלחה בבגרות! איזה שאלון? צריכה עזרה? (יש לי מגנים 100 סטייל ב-5...)

hagzi

New member
הוי גם לי יש את הבגרות ../images/Emo29.gif

ביום שני! שעות לא קשורות.... בהצלחה כפרע!

חצילע

New member
כפרעליי DDDDDDDD:

95? 3 יחידות? DD: 1+1
סתם, חחחח. כל הכבוד. מה 11 קילו. אל תיהיי אנורקסית קרן. אתם יודעים מה אני אוהבת באבי ביטר? שלידו אני פשוט מרגישה אנורקסית. ((:)

חחח מה את צוחקת!../images/Emo194.gif

גם את ב3 יח"ל אז שקט שקט בייבי! אל דאגה אני לא
אבי ביטר כפרעליו שיעשה לי שקשוקה

חצילע

New member
5 עובדות.

1. אני מתולתלת טבעית, אבל ממש, כמו אריה. אבל לא רואים את זה, כי אני לא הולכת עם שיער פזור ואני תמיד מחליקה את הפוני. 2. המוזיקה שאני שומעת, כל כך לא קשורה. בסגנון. 3.אני שונאת אנשים אדישים. 4.אני שונאת בנים זונות. 5.צימחונית. תמונה מוזרה. +______-

למעלה