איזה באסה הפועל

RAFI THE NIGGER

New member
איזה באסה הפועל

אני נוסע למשחק ושוב מקבלים בראש):. וזה עוד שהשיפוט היה עם הפועל. נאור וקוזיקרו על הפנים

השתגעת

השיפוט היה לטובת הפועל ! חוץ מהשריקה כשפארקר חטף איזה עוד שריקה היתה

כיון שאני לא ישן ..

טעויות שיפוט לטובת הפועל 1 חטיפה של פארקר 2 העבירה של באסטונ כשניסה לתפוס את הכדור מול טפירו. שריקות לטובת מכבי 1 העבירה ששרקו נגד טפירו כשחטף לגרין 2 העבירה שכאילו ג`נקיס עשה על שארפ כשקלע את השלשה ואז השלים מהלך 4 נקודות שגרמו לשוויון והמכה שבורשטיין נתן לאוסטין ושרקו רק חוץ 4 זה ששמיר לא קיבל טכנית ומה זה שדון שימונ מדבר עם המזכירות שכידוע הוא בוס עליהם 5 הפער הגדול בין העבירות שנשרקו נגד הפועל למכבי אם מישהו זוכר עוד שיכניס וכל זה לא אומר שהגיע לנו לנצח כי לא היינו טובים למרות שאי אפשר לדעת מה היה אילו .. אני רק מחכה לרגע שיביאו שופטים מחוץ לארץ שלא מכירים את מכבי שישפטו

ושכחתי את החוץ

שאחד השופטים שרק לטובתינו מה שהיה נכון והוא היה השופט הקרוב לארוע ושופט רחוק נתן למכבי

אני לא רק זוכר שהפועל קיבלה את הכדו

אני גם זוכר שהשדרן אמר שנראה לו שהכדור צריך להיות של מכבי כמו ששרק השופט הרחוק, אבל אין מה לעשות כי השופט הקרוב הפך את השריקה ונתן את הכדור להפועל. אז אם זה טעות שיפוט לטובת מכבי, המצב של טיעוניך קשים.

אין מה לדון בענין

אני זוכר את המקרה ואתמול דברתי על זה עם חברים שלי ונצטרך לחכות כאן שמישהו אחר יתערב בעניין זה או שהויכוח יהפוך לחסר טעם

z dead

New member
אין אוהדי בית"ר ג-אונים.

השופט הקרוב למהלך מחליט אבל השדר הוא זה שקובע...גאוני. מעבר לכך שהשופט הקרוב שרק לכדור של י-ם ובא השופט "הבכיר" והפך את ההחלטה למרות שהיה 20 מטר מהמהלך... אבל אין התאוריות שלך גאוניות,בכלל אוהדי בית"ר גאונים אז מה הפלא,תרדו כבר ליגה בחייאת... גם אוהד בית"ר וגם "אוהד" מכבי,אני הייתי מתאבד כבר מזמן.

ושכחתי את החוץ

שאחד השופטים שרק לטובתינו מה שהיה נכון והוא היה השופט הקרוב לארוע ושופט רחוק נתן למכבי

ושכחתי את החוץ

כיון שאני לא ישן ..

טעויות שיפוט לטובת הפועל 1 חטיפה של פארקר 2 העבירה של באסטונ כשניסה לתפוס את הכדור מול טפירו. שריקות לטובת מכבי 1 העבירה ששרקו נגד טפירו כשחטף לגרין 2 העבירה שכאילו ג`נקיס עשה על שארפ כשקלע את השלשה ואז השלים מהלך 4 נקודות שגרמו לשוויון והמכה שבורשטיין נתן לאוסטין ושרקו רק חוץ 4 זה ששמיר לא קיבל טכנית ומה זה שדון שימונ מדבר עם המזכירות שכידוע הוא בוס עליהם 5 הפער הגדול בין העבירות שנשרקו נגד הפועל למכבי אם מישהו זוכר עוד שיכניס וכל זה לא אומר שהגיע לנו לנצח כי לא היינו טובים למרות שאי אפשר לדעת מה היה אילו .. אני רק מחכה לרגע שיביאו שופטים מחוץ לארץ שלא מכירים את מכבי שישפטו

z dead

New member
אממ...

ה"חטיפה" של פרקר התבטלה כי הוא דרך על הקו כשחטף את הכדור מסליי. היתה עבירה של באסטון על טפירו אומנם קלה אבל היתה,וגם לפני כן עבירה שלא קשורה למשחק שעשה באסטון ולא נשרקה,כנראה שהשופטים קיזוו. אבל זה לא קשור לכלום,הקבוצה הפסידה כי יש לה מאמן מחורבן שלא יודע להשתמש נכון בשחקנים שלו ולקח ספסל ואיכותי וביטל אותו.

צריך להודות באמת

השיפוט היום היה ממש חד צדדי לטובת הפועל, החל מהסל שסולומון קלע בהתחלה ופסלו לו בתוספת עבירת תוקף שלא היתה, ואחרי זה הדביקו כל מיני עבירות שלא היו לפארקר וויציץ ובאסטון. אז נכון שהיה גם שריקות לא נכונות לרעתנו אבל בגדול, השיפוט היה איתנו.

אני ממש לא מבין מאיפה

אתה מביא את כל זה אתה מושפע יותר מדי מהשדרנים העבירה על וויציץ היתה והם בהתחלה אמרו שלא היתה עבירה ובהילוך החוזר ראו שנגע ביד של אוסטין ולגבי התוקף זה היה עבירה של גרין ואותו סגנון תוקף שרקו לקוזיקרו כך שאני לא מבין אותך וגם שגרשון עצמו אמר שהשיפוט לא הפריע לו כל כך

בוקר טוב

חייבים להתחזק בצבע.לשחרר את סליי, שאפילו הוא לדעתי לא בדיוק יודע מה הוא עושה בקבוצה הזו ולהביא מסה משמעותית במקומו. יותר חשוב-לשחרר את טפירו האיטי, שנמצא הרבה מעבר לשיאו ורק מאט ותוקע את קצב המשחק עם החלטות מטופשות.עדיף כבר להשתמש בחבר של מליניאק. הכי חשוב -להחליף את אדלשטיין במאמן עם שיטה ויכולת מוכחת לשלוט בשחקנים.ג'נקינס תחת שרביטו של מאמן-פסיכולוג נוקשה וכריזמטי כמו פיני גרשון, שיידע לנצל את הפוטנציאל האדיר שטמון בו, יכול להפוך לשחקן קטלני ביותר.הוא לא טיפש כמו סולומון,יש לו ראיית משחק טובה, הוא יודע למסור כשהוא רוצה.ברגעים מסוימים רואים ניצוצות. אבל השנה...קשה להאמין שיהיה משהו...

למעלה