איזה אפס רידג'

איזה אפס רידג'

מה הוא חושב על סבלנות בתור שם למישהי, אני רואה שגל ה"להתעלל בילדים" דרך קריאת שמות (מפל, תות, משי) הוא לא תופעה רק בישראל, אני אישית היתי קורא לה אם הייתי רידג', אנה, על שם ההיא שהצילה אותו...הייתי בטוח שככה הוא יקרא לה, הוא פשוט מטומטם, איך לדעתו יצחקו על בת שיקראו לה רידג' בבית ספר ועל בת שיקראו לה סבלנות לא....

הדס123

New member
צודק בהחלט! ! !

לא חסר שמות יפים ונורמלים שמסמלים משהו. הייתי קוראת לה פיית' (אמונה) זה נשמע שפוי ומסמל את היחסים שהם בונים, ואת האמונה שהייתה להם תמיד והיא שהם יהיו יחד... * אגב לאחות של קרוליין קראו פיית' לפני ששינו לה לקארן...

לינה18

New member
פיית' זה רעיון יפה!

גם אני לא אהבתי את הרעיון של פיישנס, למרות שאהבתי את מה שהשם מסמל. טוב, אני מודה שמהבחינה הזאת פיית' עדיף וגם נישמע הרבה יותר טוב. ואהבתי גם את הרעיון של ריג' ג'וניור.

Guy K

New member
פיישנס זה שם מהמם

לכבשה. האמת היא שהשם הזה היה פופולרי פעם. בשנות החמישים, למעשה. היום אחרונות הפיישנס כבר סבתות. רובן נפחו את נשמתם באלף הקודם.

Guy K

New member
וחידת שמות לכל הגאונים של הפורום

סתם משהו חמוד שמצאתי באינטרנט - רשימת השמות הכי פופולריים בארה"ב, לפי שנים. אני לא אגלה לכם כלום בינתים - אלא אתן לכם לנחש. מתוך השמות: ברוק סטפני מייסי טיילור אמבר ברידג'ט איזה שם היה הכי פופולרי בתחילת הסדרה? ואיזה שם הכי פופולרי היום? נראה לכם בכלל שיש איזהשהוא קשר בין פופולריות של דמות באופרת סבון ופופולריות של שם במציאות?

לינה18

New member
לא ממש הבנתי

התכוונת לשמות פופולריים באופן כללי בארה"ב בשנים של הסדרה, או שמות הכי פופולריים בעקבות הצפייה בסדרה?

Guy K

New member
קצת יותר פשוט:

תנסי לנחש מה השם הכי פופולרי ברשימה - ומה הכי פחות פופולרי. אחר כך נמשיך לבדוק את זה לפי השנים וכל זה

לינה18

New member
ניסיון

למרות שאני מאוד אוהבת את ברוק אני לא ממש מתה על השם שלה ולא ממש הכרתי אותו לפני שהתחלתי לראות. אני מהמרת שהכי פופולרי זה טיילור(למרות כל שינאתי לדמות.) או אולי סטפני-גם נישמע לי שם די בסדר. אבל עדיין לא הבנתי אם הכוונה לשמות בסדרה, או לשמות בארה"ב באופן כללי?

S c a r l e t t

New member
לדעתי

בהתחלה סטפני היה הכי פופולרי ועכשיו אמבר. לא יודעת למה... סתם תחושה

למעלה