איזה אכזבה...

shani24

New member
איזה אכזבה...

אתם מכירים את ההרגשה הזאת שאתם חושבים שאתם מכירים מישהו ובסוף מסתבר שהוא לגמרי אחר ממה שחשבתם. יצאתי עם מישהו שנתיים ופתאום הוא החליט שלמרות שהוא אוהב אותי הוא רוצה להיות לבד. הוא התנהג אליי ממש מגעיל ועכשיו אנחנו כבר לא מדברים חודש. איך שהוא איכזב אותי , איך שהוא פגע בי.

שיי21

New member
היי שני :))

שבת שלום ןצהריים טובים לך לכל מי שקורא את הודעה ולכל עם ישראל:))) מה המצב? איך עוברת השבת? לאן יצאת אתמול...? קראתי את ההודעה שלך ואני ממש מבין אותך זה לצערנו מקרה מאוד שכיח בחברה שלנו ואין הרבה מה לעשות עוץ מלא לפתח יותר מידי ציפיות כל פעם ואז להתאכזב מחדש... כמו שמשהוא מאוד חכם אמר פעם "כגודל הציפיות כך גודל האכזבות" וזה ממש ממש נכון... ובמקרה שלך אם באאמת גילית שהוא פתאום משהוא אחר אז זה באמת עדיף לחתוך את לא חושבת? כך לפחות לדעתי... באמת זה לא נעים לסיים כך מערכת יחסים ועוד במיוחד כזואת ארוכה של שנתיים ...אבל גם זה קורה ואת לא צריכה להפגע יותר מידי אני בטוח שזה הפסד שלו... ואם הוא לא יכל לשמור עליך לעצמו אז הוא לא שווה שתהיא איתו ותאמני לי כל דבר לטובה אוליי עכשיו יהיה לך יותר זמן לעצמך ואנשים הקרובים אליך לחלומות שהזנחת בנתיים להשקיע יותר בעבודה או סתם עם האחים הקטנים ....ואני בטוח שיבוא בחור אחריו {תמיד בא :))))} ושהוא יהיה אפילו יותר טוב ממנו...:) אז חמודה תרימי את הראש תחיכי...נו...אני מחכה ...לא חיוך כזה בכח:))) חיוך אמיתי....:)))))) יופי... היום בערב תתלבשי בבגדים שאת הכי אוהבת תתקשרי לכמה חברות ותצאו לבלות כמו פעם שאהבהת לצאת איתן ותעשי חיים אני בטוח שתצתרכי לסנן מעליך כמה בחורים:))))) אז אני מחכה לשמוע לכמה בחורים שברת את הלב היום בערב:))))) טוב חמודה מקווה שישתפר לך מצב הרוח ועבר כבר חודש כך שזה מאחוריך.... ואם בא לך לדבר על זה עוד או לא הבנת משהוא או שאת לא מסכימה איתי על משהוא תכתבי פה ואני ישמח לכתוב לך שוב:)) עד אז המשך אחלה שבת לך לכל מי שקורא את ההודעה ולכל עם ישראל:))))) ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים :))

למעלה