איזה אכזבה

mariana

New member
איזה אכזבה../images/Emo10.gif

אני מגיל קטן מקרסמת ציפורניים לפני איזה חצי שנה לקחתי את האומץ ואמרתי שאני אעריך ציפורניים, היום יש לי ציפורניים וזה נראה כמו בנייה. אתם בטח שואלים את עצמכם מה אני מבלבלת לכם בשכל אז ככה: כולם רואים את הציפורניים שלי ומתלהבים "איזה יופי" "מה זה בנייה?" אז היום בבוקר קמתי וראיתי ששני ציפורניים שלי נישברו וזה נראה כמו קירח, פתאום האצבע התקצרה לי. איזה עיניים יש לאנשים. בטח אתם נקראים מצחוק
הלוואי וזה יהיו האכזבות שלנו בחיים

Queen Of Love

New member
את קרועה מרין...../images/Emo6.gif

ואני כבר נבהלתי!! אל תפחידי אותי בבקשה

mariana

New member
אני צריכה ממכן עזרה

טוב אני אנסה להסביר לכן. לאריאל יש דודה שקוראים לה אורנה היא פעם יצא עם בחור שקוראים לו אבי, ואבי עדיין אוהב אותה אהבה אובססיבית, אבל אורנה עוד חודשיים מתחתנת עם הבן דוד של אבי וקוראים לו בועז. קיצר אבי מרגיש שבן דוד שלו שם לו סכין בגב, הסיפור הזה ממש מורכב, עכשיו מה שקורה היום הוא שאבי נידלק על אחותי, והם כנראה יוצאים. למה אורנה לא רצתה את אבי?(למרות שעדיין יש לה משהו אליו) בגלל שבחור הזה הוא כמו עבריינים, כמו, הוא לא עבריין, בחור באמת שיודע לאהוב ולתת, עכשיו אני בטוחה שהוא עדיין לא שכח את אורנה אז אני מפחדת שהוא כביכול יוצא עם אחותי על מנת לשכוח אותה. יש עוד בעייה אחותי בחיים לשה לא היה לה חבר והיא לא יודעת אפילו להיתנשק. אז הפחד שלי שהיא תפגע מכל הסיפור הזה. אני לא רוצה להגיד לה מה לעשות בגלל שאיפשהו אני בוטחת בבחור הזה, וגם לא רוצה שיהיו ביחד כי לאחותי באמת מגיע מישהו טוב. אז מה עצתכם? תודה

mariana

New member
היא עוד חודש 17

והוא עוד מעט בן 20 גם הבחורה שמתחתנת היא בת 19 והוא יהיה בן 20 עכשיו את מבינה למה אריאל רוצה להתחתן?

Queen Of Love

New member
כן...

תראי תסבירי לה מה את חושבת כן? בכל זאת את אחותה הגדולה, ואת רואה את הדברים בצורה אחרת, ריאלית יותר אולי? אני לא מכירה את אחותך, אבל ממה שנראה לי היא לא כל כך תקשיב לך.. במיוחד שלא היה לה חבר לפני והיא רק בת 17. אבל גם לי זה לא נשמע הקשר הזה, גם לי יש אחות קטנה ממני, ואני גם הייתי דואגת לה. נסי לעשות הכול כדי שהיא תבין, בסה"כ זה בשבילה. ותהיי שם בשבילה תמיד
מקווה שיהיה בסדר ושהיא תדע לקחת את ההחלטה הנכונה ...

מרין יקרה

לא נראה לי שיעזור מה שתגידי מאחר כשאוהבים לא צריך מישהו שיטיף לנו אל תגידי לה כלום פשוט תגרמי לה להבין שאת לא מתנגדת וככה היא תספר לך הכל כי אם תגרמי לה להבין שאת מתנגדת היא לא תספר לך כלום פשוט שהיא תבטח בך ותוכל להרגיש חופשי ואז תוכלי תמיד להיות בענינים ולהגיב בזמן מקווה שהכל יהיה טוב ולא תצטרכי להגיב לא טוב אוהבת

shiraz2

New member
מרין חמודה.....

איך אני שונאת שזה קורההה.... משקיעים את הנשמה בלעשות את הציפורניים הכי הכי יפות.. ואז בוקר אחד..... חחחחח.... חמודה לא נורא, אני בטוחה שהם יצמחו (חמסה, חמסה) ויחזרו להיות הכי יפות...... התגעגעתי אלייך, מה שלומך חוץ מזה? אוהבת, שירז

למעלה