איזה אי?

איזה אי?

בוקר טוב. בהינתן הבחירה בין האיים: 1. איי פיג'י 2. איי קוק 3. טהיטי (כן, אני יודעת.. החיים קשים.. ) במה עדיף לבחור ומדוע? נכון לרגע זה אנו נוטים לכיוון קוק היות והם הקטנים מכולם וככל הנראה האינטימיים ביותר... אשמח להמלצות.. תודה.

רזמטז

New member
בהחלט איי קוק

בגלל האינטימיות, בגלל המזעור,ואופי האנשים אני בטוח שהאיים האחרים גם טובים,אבל בהחלט יותר מתוירים וממוסחרים רק תראו את נמל התעופה הזעיר ותבינו, לא לשכוח לנסוע לריטוטקי(אי קטן יותר ששייך לשרשרת איי קוק)ניתן להגיע בטיסה קצרה ולמקום שינה אני ממליץ בחום על המקום של ורה דרך אגב לכמה זמן אתם נוסעים,כי הזמן די זוחל באיים אבל אני בטוח שתהנו

natyh

New member
בחירה קשה

ולא בטוח שאעזור לך ולכן קבלי עוד איים : איי מרקיזס ראי את סדרת ההישרדות הנפלאה ששודרה שם או קראי את ספרו של מלוויל מחבר מובידיק בשם טאי פי על החיים בשבי הפראים בנוקוהיבה איי מרקיזס . איי קיימן המקום לצלול את הקיר !!! איי גלפגוס . איי סיישל . איי בלאריס . האיים הקנריים . מדגסקר . אספניולה . הקריביים . איי הוואי ולסיכום במקום בו תבחרו תזכו לבילוי מקסים . תיהנו . נתי

m i s t e r o

New member
לא להתקרב לטהיטי

ממוסחר , מלא באנשים נפוחים וכמה שישמע מוזר האווירה מאוד לא טובה ונינוחה עם סוג התיירים שמגיעים לשם

למעלה