איזה אזרח למופת!!

איזה אזרח למופת!!

מכתב האישום עולה כי הנער הערבי-"ישראלי" התכוון לפוצץ את עצמו במלון "פלאזה" בנצרת עלית. בחקירתו סיפר כי החליט לבצע את המעשה לאחר שפעילי ג'יהאד וחמאס הקניטו אותו על כך ש"הוא משתף פעולה עם ישראל". הוא נעצר יומיים לפני שקיבל את חגורת הנפץ איזה נשמה טהורה... מזל שהוא וחבריו גרים איתנו באותה מדינה!

פרטנר לשלום!! חחחחחחחח

הנער הזה הוא הדוגמא הכי טובה לפוטנציאל הטמון בכל ערבי וערבי מגיל קטן עד מופלג... מהמקרה הזה עולה שהנער רצה ל"הוכיח" את עצמו ולהתאבד כדי שלא "יירדו" עליו ארגוני טרור....אכן משפט מטורף ולא הגיוני (לכל מי שעיוור למציאות)...האיסלאם בכלל הוא דבר לא הגיוני... אז על איזה שלום מדברים שם בשמאל ועל איזה פרטנרים... הרי מדובר בעם אכזר ללא רחמים שהילדים שלו מתאבדים,עורף לאנשים את הראש בשידור חי,בוחר בטרור כהנהגה ומפר כל הסכם שאי פעם נחתם איתו ורק אנחנו מחויבים לעמוד בהסכמים חסרי בסיס והיגיון כי אנחנו "מערביים". נמאס מהנאיביות השמאלנית שהובילה אותנו תמיד לעוד ועוד הרוגים מצידנו ומפחיתה בצורה משמעותית את כושר ההרתעה שלנו ואת האהדה היחסית בעולם. הדבר הכי גרוע עכשיו זה להיתקע במצב הביניים הזה שאנחנו תקועים בו כבר 20-30 שנה.... אם שלום הייתה הדרך הנכונה לטפל בבהמות האלה אז היינו עושים שלום מזמן .... מסתבר שאי אפשר ומשקר או טיפש מי שאומר שאפשר. אז חוסר הברירה מוביל אותנו לאפשרות האידיאלית היחידה.. מלחמה.... מלחמת חורמה באירגוני הטרור...ובממשלת הטרור הגדולה מכל-איראן. אולמרט הביתה או לכלא. בהצלחה לצה"ל.

החינוך אצלם מטורף

אצלנו מי שלא מעשן אז צוחקים עליו אצלם מי שלא מתפוצץ צוחקים עליו זה מראה את כל ההבדל.. בין החברות

הבדל תהומי שיוביל לתהום!

אנחנו שונים בכל דבר אפשרי כמעט, אם זה ביחס לנשים כאשר התפסיה היא שהאישה צריכה להיות לשפחה מוחלטת לגבר ש"מולך" בביתו ביד קשה ובזה נמדד כבודה, אם זה ביחס לחיי אדם כאשר אנו רואים תמונות של צעירים ומבוגרים כאחד מחזיקים חלקי גופות של מחבלים או יותר גרוע של חיילי צה"ל ומניפים אותם לעיניי המצלמות(יימח שמו וזיכרו של ישמעאל), אם זה ביחס להסכמים כאשר הם מפרים כל הסכם שאי פעם נחתם איתם... "שלום של אמיצים" הם קוראים לזה כל אותם שמאלנים "הומניטריים" שמתאכזרים לעם ישראל בכיסוי של "יפי נפש", "שלום של אווילים" אני קורא לזה או במילים אחרות "מלחמה של צבועים" לא יצא לנו כלום מדרך השמאל רק הרג וחוסר רחמים משווע של אירגוני השמאל הקיצוניים לדם היהודי שנשפך... עכשיו הגיע הזמן שעם ישראל הפסיכי הזה יילמד מהלקחים ויפסיק לעשות שטויות ביום הבוחר...עם קשה עורף וקשה הבנה שלפעמים נדמה שלא אכפת לו עד שאני שומע על סיפורי גבורה כדוגמת מלחמת לבנון. עם ישראל חי... הוא פשוט בתרדמת. צריך להתעורר. יש מלחמה, אני מתגייס עוד שלוש חודשים ואני חי.

הבעיה של השמאל

שהרעים משתמשים בו למטרות שלו אם השמאל קצת ישנה את זה הוא יוכל לעזור אפילו...

העזרה היחידה של השמאל...

היא החיוניות שלהם לשמירת איזון דמוקרטי והשגת פלורליזם.... מעבר לכך תרומתם קלה ביותר... שכן הדרך הנוטה שמאלה חסרת כל בסיס והיגיון בריא.... מפליא שאותם אינטלקטואלים בעלי "המעמד הגבוה" כביכול מהמשכילים שבחברה כגון מרצים באוניברסיטה עדיין סבורים שדרך השלום היא הדרך הנכונה להגיע לפיתרון.... אבל ככה זה כשהחיים שלך טובים.. והרבה יותר נוח לדבר ממרומי צהלה א' או רמת אביב ג'....טירוף.

למעלה