איזה אושר

Crystal Ship

New member
איזה אושר

כל היום הזה הוא בסימן מאירנו שלנו, תחילה חלמתי חלום על מאיר, על השלכתי לאכול אצל ציון (הירקון פינת טרומפלדור) והתעוררתי לצלילי מאיר שבקעו מהקומה תחתיי (התנגן לו ירוקות והשרה עליי אווירת בוקר טוב) בזכות אבא היקר שיצא והניח לאלבום הנהדר להתנגן אל כל תודעות השכנים, וזמן מה לאחר מכן קיבלתי טלפונים נרגשים של חברים אוהבי מאיר שיתלוו אליי ביום שני, תוך כדי פיזוזים מצד אל צד בהשמע שפריץ חרוזים ללואיז. כפי שחלקכם יודעים, וכפי שחלקכם לא, אני גרה במושב הזנוח-שכוח האל-רווי הערסים העונה לשם קדימה, מקום שבו אפשר למנות את האוהבים האמיתיים של מאיר על יד אחת, לצערי (למרות שאני מתכבדת להיות האחראית על כמה מהם), ואני יוצאת אל השבט צופים שלנו בשעה 4 וחצי לעקך, חושבת מחשבות שמחות, כשאני נתקלת בלוח מודעות ועליו שני פוסטרים של הערב המדובר. קשה לי לתאר לכם איזו הפתעה ואושר הרגשתי באותו רגע, מאחרת נעצרתי והבטתי בכרזה באושר בלתי נלאה. דווקא, פה, בקדימה הזנוחה? הו :), אם אותו תולה מהולל יושב וקורא פה- תודה. תודה על שקישטת את הישוב ואת מצב הרוח שלי. איזה יום יפה היום. תודה אלוהים. תודה מאיר. ותודה לכל יושבי הפורום הנהדרים.

AVI82

New member
למה את שומעת מהשכנים שלך מאיר?

ואני צריך להתחרפן כאן כל היום מהשכנים הארורים שלי ששומעים כל מיני קובי פרצים והיפ-הופים? תקוצר חופשת החופש הגדול לשעתיים!

למעלה