איזה אושר,

איזה אושר,

שמתי לב שכמעט בכל הבלוגים של נערות ישראל החינניות, המושגים: "פצצות שחבל על הזמן" "מהממת" "הכי יפה בעולם" "כוסית סוף" "שופה על היפיופה" "מושלמת" "כפרה עלי אני כוסית סוף הדרך שמאלה, וואי אני נוטפת חן ויופי שאין מה להגיד, אני רואה עצמי במראה ואני מתעלפת מרוב תוכן היופי שמבצבץ מאחורי מסך הזכוכית, כן זו אני האלוהות של היופי פשוט קמה ונגעה בי, אני מושלמת שזה כואב" (טוב את זה אני הוספתי.....) איזה יופי לראות כמה ביטחון עצמי יש לבנות ישראל! המשיכו כך! תאהבו את עצמכן! אני תומכת! ושלא יעיזו להגיד לכן שזה לא נכון!!!

דרדסית חחח זה עוד שמות נורמליים

הייתי בחדר בצאט הישן-"מכניס את זרגי תוך חור רקטומך" יש יאמבה שמות שאת נקרעת מהם מצחוק או היה פה בבלוגים-"זין המצלמה- את קולטת הבו אדם שם את האות "זין" או כוס במצלמה את נכנסת לחדר את רואה כוס של שתיה. קרעו אותי מצחוק

דרדסית....תפתחי בלוג משל עצמך...

דרדסית כחולת עיניים.... את נראיית אחלה....פצצה...מה זה פצצה זו לא מילה.....אם אכן זו תמונתך= את מקבלת 5 כאן מכולם......מכולם......גם אם לא תתפשטי....... מה יש...לא רוצה לנסוע לאילת...? בטוח שכולם ינדנדו לך : " תראי חוטיני.....תורידי חולצה....... יותר תורידי = יותר ניקוד תקבלי....." וכדומה.... אבל בסופו של דבר = יהיו לך 200-300 שיצטופפו אצלך.....ואם תשימי קצת מוסיקה....וקצת לענטז ....= אילת כבר אצלך בכיס....... אז יאללה.....את פצצה משהו-משהו......קדימה.....לבלוג משלך...... אני מציע שתקראי לבלוג שלך : " הבלוג של הכוסית כחולת העיניים..." או " כחולת עיניים עושה (כמעט) הכל כדי להגיע לאילת..." או " הכניסה לפוליס אסורה !!! - דרדסית כחולת עיניים במופע......." כי את יודעת ...."מיים גנובים ימתקו...." או לקרוא לבלוג שלך : " אין פוליס...כנסו מהר לבלוג של כחולת עיניים....." ואז תראי אולי 200 אולי 300 איש מצטופפים אצלך בחדר..... כולנו חרמנים...הא ? אני הראשון ששולח לך 5...... אז יאללה.....לפתוח בלוג.....אילת כבר אצלך בכיס.....(ואז כולם יגידו משחק מכור......חה...חה...חה...) קשקשני 3.5.2004

קשקשני יקר שלי, איש מקסים אתה

מי רוצה את כל ה300 איש, אם אתה לא שם אז זה לא שווה כלום.... אז על איזה ביקיני אתה ממליץ? אני הולכת להום סנטר לקנות עמוד ברזל, אשפגט אני כבר יודעת...

למעלה