איזה אושר!!!

MIIKLE

New member
הגזמת אופיר ואריק יותר זבל ממנה

אבל היא הייתה מספר 3 ברשימת החארות של הישרדות כשאריק מקום שני ואופיר במקום הראשון .אבל בכל מקרה זו היתה הדחה כיפית ביותר במיוחד כשראו את ההפתעה על הפרצוף שלה

לא, אתה טועה..

אריק משקר במהלך המשחק שקרים מטומטמים ולא פיירים - אבל שקרים שמקדמים אותו ומעיפים מתמודדים מאיימים אסטרטגית. כשאופיר נכנס במעיין הוא אומנם הגזים והיה מגעיל במיוחד, אבל גם זה היה אסטרטגי נטו ונבע מהצורך לשכנע את חברי הברית הגדולה שהוא נאמן. לעומת זאת גברת מוש-בן-ארי 2 אהבה לעקוץ מול המצלמה ומאחורי הגב את כל מי שהיא רק יכלה. ההצקה שלה לנטע-לי לא רק שלא הועילה לה אסטרטגית - אלא גם פגעה בה אסטרטגית! אז למה היא הייתה צריכה לעקוץ ולהסתכסך על הגבר של נטע לי? סתם כי אפרת כלבה שאוהבת להשפיל.. ולכן היא הכי זבל שם.

שירי116

New member
בדיוק מה שאני חושבת

אריק ואופיר (למעט הפעם שאופיר הגזים :\) "תקעו סכינים בגב" אם נלך רחוק ולכלכו ממטרות אסטרטגיות, ועוד אריק בכלל לא לכלך כשחושבים על זה. אפרת סתם אהבה לרדת על נטע לי אפילו לא בשביל המשחק, ופה ההבדל. לכן גם רציתי שהיא תודח, היא הייתה סתם מעצבנת.

MIIKLE

New member
אולי...

אבל ההתעללות החולנית של אופיר במעיין זו רשעות טהורה גם אם זה צורך אסטרטגי וגם לא היה בכך צורך גם ככה סגרו להעיף אותה הרבה יותר מוקדם.אם הייתי שם לא הייתי מהסס לשבור לאופיר את העצמות ולהכניס אותו לטיפול נמרץ מגיע לו שיעשו בו לינץ' על זה.

להפתעתך

New member
נטעלי גם לא כזאת נשמה

אפרת הייתה לא אמינה ברמות קשות מההתחלה, זה בא לה יחסית בהפתעה אבל היא כרתה את הקבר לעצמה...מאיפה בה לה הרעיון הדפוק להתעלל בנטעלי (שלא סולחת ורוצה נקמה מיידית, זה כבר ידוע)? ולמה היא לא יכלה להתאפק? איזה סתומה..אולי ההפקה שתלה שם משהו, מי יודע.. לגבי אופיר -אני דווקא לא חושב שהוא כזה רע, למרות שהכניסה שלו במעיין, למרות חוסר החיבה שלה כלפיה, הייתה מוגזמת (אבל שוב, הוא עצמו הסביר שעשה זאת משום שהיא התחילה להסית נגדה החלשה-מיכל, כיאה לבחורה אצילית וערכית כמו מעיין שהולכת על החלש (וזה אכן בזוי אגב), והוא פחד שהיא תהרוס לו את התכנית אז הוא נכנס בה כדי למשוך את תשומת הלב ממיכל). חבל שאופיר לא שחקן כל כך מתוחכם, מה שכן, הוא יכול להשתמש בחוסר האמינות שנטע לי ואנסטסיה גילו ולטעון שהם אלו שבטוח גילו את פיסלון החסינות, אולי עכשיו יש סיכוי שמישהו יאכל את זה (לא שמישהו צריך, עידן במצב די רע כרגע והוא צריך את אופיר גם אם אינו מאמין בו-אריק הרי אמר שהוא שומר את כל הקלפים, ובמקרה שמירית תערוק בוודאי הוא יפנה לאופיר כדי לשמור על רוב מספרי של 6 מול 4, אלא אם בטיפשותו הוא יעיף אותו בפעם הבאה). אריק? קשה לי לעמוד על איכותו, אבל הוא לא מצטייר כפוליטיקאי מושחז וערמומי, יותר כוואנה בי-אם כי כרגע הולך לו קלף חזק.

נדמה לי..

שמישהו פה אמר פעם שנטע-לי ואנסטסיה לא היו על אי המתים אחרי שהן עברו לבארו. נטע-לי הייתה באי המתים בתור חברת קניבה וקיבלה רמז לפסלון על האי של קניבה - לכן אי אפשר להפיל עליה\עליהן את מציאת פסל החסינות של בארו.. אלא אם יטענו שהן מצאו אותו בטעות ורק יואב יכול לקנות כזו שטות
האמת? כרגע אין לי שחקן מועדף ואין לי כוח או רצון לחשוב מי אולי יעשה מה.. פשוט צופה ומה שקורה - קורה. העיקר שה"רעים" יעופו בקול תרועה ואני מבסוטית..

עוז 61

New member
נראה שלא באמת היתה ברית בארו

וטוב שכך ועוד יותר טוב זה שאושר רשמית שהמושבעים בחרו את הזוכה על האי

למעלה