נטעלי גם לא כזאת נשמה
אפרת הייתה לא אמינה ברמות קשות מההתחלה, זה בא לה יחסית בהפתעה אבל היא כרתה את הקבר לעצמה...מאיפה בה לה הרעיון הדפוק להתעלל בנטעלי (שלא סולחת ורוצה נקמה מיידית, זה כבר ידוע)? ולמה היא לא יכלה להתאפק? איזה סתומה..אולי ההפקה שתלה שם משהו, מי יודע.. לגבי אופיר -אני דווקא לא חושב שהוא כזה רע, למרות שהכניסה שלו במעיין, למרות חוסר החיבה שלה כלפיה, הייתה מוגזמת (אבל שוב, הוא עצמו הסביר שעשה זאת משום שהיא התחילה להסית נגדה החלשה-מיכל, כיאה לבחורה אצילית וערכית כמו מעיין שהולכת על החלש (וזה אכן בזוי אגב), והוא פחד שהיא תהרוס לו את התכנית אז הוא נכנס בה כדי למשוך את תשומת הלב ממיכל). חבל שאופיר לא שחקן כל כך מתוחכם, מה שכן, הוא יכול להשתמש בחוסר האמינות שנטע לי ואנסטסיה גילו ולטעון שהם אלו שבטוח גילו את פיסלון החסינות, אולי עכשיו יש סיכוי שמישהו יאכל את זה (לא שמישהו צריך, עידן במצב די רע כרגע והוא צריך את אופיר גם אם אינו מאמין בו-אריק הרי אמר שהוא שומר את כל הקלפים, ובמקרה שמירית תערוק בוודאי הוא יפנה לאופיר כדי לשמור על רוב מספרי של 6 מול 4, אלא אם בטיפשותו הוא יעיף אותו בפעם הבאה). אריק? קשה לי לעמוד על איכותו, אבל הוא לא מצטייר כפוליטיקאי מושחז וערמומי, יותר כוואנה בי-אם כי כרגע הולך לו קלף חזק.