איור

ctmouse

New member
איור

שלום מאז ומתמיד התעניינתי באיור ספרים, ואף יצא לי לעבוד בתור מאייר במספר הוצאות לאור בחו"ל (האיורים שלי הופיעו בעיקר בספרי מד"ב ופנטזיה). זה משהו שאני מאוד רוצה להמשיך איתו וללמוד, כי אף פעם לא קיבלתי הכשרה רשמית כלשהי, מעבר להשקעה העצמית העצומה. רציתי לשאול, היכן כדאי ללמוד את התחום בארץ? מסקירה ראשונית נראה שמרבית המוסדות בארץ מתמקדים בדברים כמו פרסומות כרזות, וכו' - או שאני טועה? אודה לכם על תשובותיכם.

talotan

New member
איור או ציור?

האם אתה מעוניין ללמוד איור, או שאין לך כלל הכשרה אמנותית? אם מעולם לא למדת אמנות- אני ממליצה לך קודם כל ללמוד רישום. קשה לענות לך בלי לראות גם עבודות, כי כך אי אפשר לבחון "מה חסר". האם חסרים יסודות רישומיים ואנטומיה? האם חסרה טכניקה? במה אתה מרגיש חלש? באופן כללי, בכל מה שקשור לאמנות (מעשית), כולל איור, אם יש לך אפשרות ללמוד בחו"ל- עדיף.

איור

אנו נמנעים ממתן המלצות על מוסד כלשהו. ניתן ללמוד איור במקומות אלה: קורסים במסגרת המחלקה לתקשורת חזותית. מידע נוסף ראו גרפיקה. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/5893313 ת.ד.24046 הר הצופים 91240 בצלאל, אקדמיה לאמנות ועיצוב, ירושלים מידע נוסף במוסד 2/2003 איור למתחילים/מתקדמים. פעם בשבוע. תעודת גמר 7 - 8 חודש לימודי יום או ערב דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 04/9015260 ת.ד. 2125 עכו 24121 מכללת הגליל המערבי, לימודי אמנות מידע נוסף במוסד 7/2003 איור, קריקטורה ופיסול בנייר. פעם בשבוע. תעודת גמר שנה אחת לימודי ערב דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 04/8562555 ת.ד.9034 רח' הגנים 21 31090 מכללת ויצו לעיצוב, לימודי חוץ, חיפה מידע נוסף במוסד 9/2003 איור וקומיקס: קורס איור קלאסי למתחילים, קורס לקומיקס, קורס מתקדם באיור, יסודות האיור, איור ספרים קלאסי למתקדמים. תעודת גמר שנה אחת לימודי יום או ערב דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/6919680 איתמר בן אבי 5 64736 סדנת אמני הקיבוץ, תל אביב

SShirly

New member
היי

אני חושבת שאיור הם אחד התחומים היחידים שלא ממש חייבים ללמוד אותם על מנת להצליח. אם אתה טוב, ויש לך את המוטיבציה והקשרים הנכונים, אתה יכול לעבוד גם בלי תואר. בן דוד שלי מצייר מצויין וחברת וולט דיסני בארה"ב שכרה אותו לעבוד אצלם. הוא צייר סרטים שלמים ומרוויח עכשיו המון כסף. אם יש לך את הכישרון לצייר ברמה טובה ושנדרשת בתחום, כל קורס ציור של שנה, אפילו מכינות לתיק עבודות, יעזרו כדי לסגור פערים. אח"כ אתה יכול להסתדר יופי. ואגב, מתוך סקרנות ואהבה לתחום, תוכל לצרף יצירה?
המון הצלחה

למעלה