איור. שתכירו.

saarshai

New member
איור. שתכירו.

זוהי כפולה מספר לילדים שאני מנסה להוציא לאור. הצלחה לי? :) סער.

SCaToPHaG

New member
ממממ

האיורים מגניבים ומעניינים. מהטיפוגרפיה בא לי להתאבד פעמיים.

saarshai

New member
תמיכה בעברית.

עובדים על זה. בינתיים קח סטילה לעיניים. :) סער. נ.ב. תודה.

saarshai

New member
בעקבות דרישת הציבור.

המון תודה. אני מדפיס את התגובות שלכם ושולח עם העותק להוצאה לאור. אז באמת תודה. בכלל לא הייתי בטוח שזה שווה משהו. סער.

זה הפורמט להדפסה?

כי הפורמט לא מעוצב טוב. זה נשאר ש/ל? הייתי שוקלת להוסיף לזה עוד מימד ואולי לדאוג שהקוים לא יצאו כ"כ נקיים כי זה על גובל בקו טכני. בלי שום קשר, או אולי כן, נתקלתי הרגע באתר מתוק של מאיירת בסגנון תמים וילדותי (+ספרי ילדים) בשם heather sloane

saarshai

New member
ש\ל?

לא. העיצוב מוגבל כי התוכנה שלי לא תומכת בעברית, ואני גם לא יודע את הפורמט שהם ירצו (והלוואי וירצו) להוציא את זה לאור, אז אני שומר את זה לאחרי האישור. סער.

saarshai

New member
אה, שחור לבן. דיברת על זיקנה.

לא יודע אם זה נשאר ככה. ייתכן, כי זה גימיק שאני לא יכול לפרט כאן. תלוי מה יחליטו בהוצאה (ושיחליטו כבר!). מה בנוגע לטקסט? (לתוכן) סער.

pipidi

New member
אהבתי את השירים הקצרים

ככה אני תופסת אותם לפחות (כשירים קצרים). הם חמודים קלילים ואהבתי את ההומור שבהם. האיורים עצמם גם יפים, אני מסכימה עם מי שאמר שאולי כדאי ללכלך קצת את הקווים שיראה פחות טכני, כרגע זה עושה לי חשק עז לצבוע את הציורים. המסגרות לדעתי לא טובות, אבל אני מניחה שזה לא העימוד הסופי... ואולי הן בכלל לא יהיו שם. ואם זה אמור להיות כאילו תמונות פולארויד, אולי שווה ל"סדר" אותן ככה שלא יראו מסודרות כל כך. בהצלחה

saarshai

New member
חן חן.

העימוד והצורה הסופית של האיורים נתונים לשינוי, כאשר כל הפרטים יהיו ברורים. אני שמח שבכלל יש בהם חן, או נועם לעין, כי לא הייתי בטוח בכך ואני מאושר מהתגובות האוהדות. אני גם נרגש מחוות הדעת על הטקסט עצמו. אני רואה את עצמי יותר איש של תוכן מאשר של פרשנות ויזואלית, לסוגיה, ולכן גם זה חשוב לי, במידה שווה אם לא יותר. בדיוק סיימתי שיחה מעניינת עם יהודה אטלס, שייקרא את הדברים בקרוב וייתן את דעתו. עידכונים בהמשך. ושוב תודה, סער.

gavriel15

New member
אהבתי את הציורים אבל השירים

בעיניי ממש לא טובים גם במקצב וגם ברעיון הם מידי דחקניים כמו בדיחות של בזוקה

למעלה