איור קומיקס חדש אני יודע שיש בו המון בעיות אבל לא היה לי עצבים להמשיך :)
א אסף 212 New member 27/10/05 #1 איור קומיקס חדש אני יודע שיש בו המון בעיות אבל לא היה לי עצבים להמשיך
א אסף 212 New member 27/10/05 #3 אין לי שום דבר נגדם אני אוהב לראות את הערוץ הזה כי נמאס לי מכל השמאל בתקשורת בארץ ובעולם.
I iX New member 27/10/05 #5 הוא גרוע בלי (ועם) קשר להיות ימני לגבי האיור - לא כדאי שידו השנייה תאחוז במשהו? עמוד, ענף, אנטנה, רגל של כתב MSNBC, משהו..
הוא גרוע בלי (ועם) קשר להיות ימני לגבי האיור - לא כדאי שידו השנייה תאחוז במשהו? עמוד, ענף, אנטנה, רגל של כתב MSNBC, משהו..
א אסף 212 New member 27/10/05 #8 סליחה, טעות שלי בזמן האחרון אני רגיש לגבי תגובות לעבודות שלי. היה לי מקרה לא שמח בפורום אחר שעזבתי אותו בגלל תגובות מעצבנות.
סליחה, טעות שלי בזמן האחרון אני רגיש לגבי תגובות לעבודות שלי. היה לי מקרה לא שמח בפורום אחר שעזבתי אותו בגלל תגובות מעצבנות.
I iX New member 27/10/05 #9 לי דווקא הפריע שיבוש השם iX אמור היה להיות שמה של בורסה אירופאית המתמחה בהיי-טק, אך לאחר התפוצצות הבועה לא נותר מכך כל זכר.
לי דווקא הפריע שיבוש השם iX אמור היה להיות שמה של בורסה אירופאית המתמחה בהיי-טק, אך לאחר התפוצצות הבועה לא נותר מכך כל זכר.
P pipidi New member 27/10/05 #10 אי אפשר גם להיות רגיש לתגובות ומצד שני להעלות אותם למקום ציבורי שכולם יראו, ולצפות שכולם יגיבו לטעמך. ואם בכל זאת החלטת להעלות כתוב מראש , "נא להגיב רק לחיוב" ואני מסכימה עם ההערות של iX
אי אפשר גם להיות רגיש לתגובות ומצד שני להעלות אותם למקום ציבורי שכולם יראו, ולצפות שכולם יגיבו לטעמך. ואם בכל זאת החלטת להעלות כתוב מראש , "נא להגיב רק לחיוב" ואני מסכימה עם ההערות של iX