איור ספרי ילדים

daniela21

New member
איור ספרי ילדים

אחד החלומות שלי הוא לאייר ספר ילדים. אין לי מושג מה עושים הלאה: איך אני יכולה לפתח את הכישרון, להציע את עצמי בתור מאיירת וכו'?

tmaz

New member
יש כל מיני אפשרויות:

קודם כל, להתחיל לצייר. לתרגל את הכשרון והמיומנות שלך בכך שתתחילי מיוזמתך להכין ציורים לספרי ילדים קיימים, או לשירי ילדים, או לספר מחזור של גן ילדים או בית ספר יסודי, או כל מקום אחר שאת יכולה לחשוב עליו שישמח לקבל איורים בסגנון הזה. בשלב שני את יכולה לפנות לסופרי ילדים שהיצירות שלהם מדברות אלייך ולהציע להם איורים שלך, או למוציאים לאור, ולהציע את עצמך. בכל מקרה כדי שמישהו יתייחס אלייך ברצינות את חייבת להכין תיק עבודות, שייצג את הכישרון שלך.

איור

תנסי להתחיל בלילמוד בבית ספר בכדי לפתח את הכישרון. תצטרכי להכין תיק עבודות בכדי להציע את עצמך. תוכלי גם לפנות לאגודת המאיירים בישראל לטיפים ותמיכה. אלה מקומות בהם תוכלי ללמוד: 7/2005 איור, קריקטורה ופיסול בנייר. פעם בשבוע. תעודת גמר שנה אחת מסלול ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 04/8562555 ת.ד.9034 רח' הגנים 21 31090 מכללת ויצו לעיצוב, לימודי חוץ, חיפה 8/2005 איור וקומיקס: איור מתקדמים. איור וטקסט. אמנות האנימציה. איור קולאג'. יסודות האיור ועוד. קומיקס למחילים/מתקדמים. תעודת גמר שנה אחת מסלול יום, ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/6919680 איתמר בן אבי 5 64736 סדנת אמני הקיבוץ, תל אביב

למעלה