איור סיפור לילד

איור סיפור לילד

שלום לכולם. אני לא בטוח שאני במקום הנכון, אז תרשו לי לפתוח בהתנצלות חגיגית אם אני מבזבז חלילה את זמנכם. הייתי שמח למצוא מאייר/ת לסיפור שכתבתי לבני הקטן. אשמח לתגמל תמורת העבודה, אך אזהיר מראש שיכולותיי צנועות. אודה לרעיונות, הפניות או הצעות. רק טוב שיהיה:)

elephantz

New member
איך?

איך נדע אם יש לנו רעיונות אם אנחנו לא יודעים על מה סיפור?

רעיונות כלליים:)

לא חושב שיהיה מעניין להשאיר את הסיפור כאן בפורום. אשמח לקבל רעיונות לגבי האיך כמה ולמה הרעיון ניתן לביצוע. הסיפור בגדול הוא על ילד שאוהב את הירח ורוצה ללכת לטייל אליו. לא משהו מחוכם מדי, גם לא ממש גמור, אבל כמתנה אישית ממני אליו דומני שזה יהיה נחמד. אשמח לשלוח את הסיפור למי שיביע בכך עניין. תודה:)

מקסים

וואו, יופי של איור. הפנים של הילד והירח קסומים. היה מעניין לראות את זה בצבע:) האם יכול לעניין אותך מן שיתוף פעולה שכזה?

תודה

זה איור מתוך סיפור שלא יצא לפועל.בגדול, הסיפור שלך יפה וזה נשמע מענייןומרגש לדעת שיש אבא משקיען כמוך.אבל לצערי אין לי זמן כרגע להשקיע בזה,זה לא מעט עבודה... הנה מצאתי גם את האיור הזה במרתף הציורים הלא צבועים שלי.

miri10

New member
איור...

היי שעון וחצי שמי מירי אני אשמח לאייר את הספר שכתבת לבנך אך אשמח אם תוכל לתת לי מידע על מספר האיורים שאתה מעוניין שיהיו בספר ועל התקציב שלך מקווה יהיה רק טוב מירי

למעלה