איור מצולם שני

yoav aloni

New member
איור מצולם שני

הפעם התעללתי פחות בפוקוס, אם יש למישהו הערות - כרגיל אשמח לשמוע. הטקסט באיור הזה יופיע דרך הגב למעלה.

SCaToPHaG

New member
מעולה

שווה לנסות לשחק עם התאורה, שתשמש אותך ביצירת אוירה. פאב אפל? דאנס באר סוער? כל אחד יואר אחרת. אני לא מדבר על ספוטים בצבעים שונים או משהו כזה, פשוט להיות יותר ספציפי במקורות האור שלך ובשימוש שלהם. כרגע יש קצת flood שטוח שלא תורם לכלום.

yoav aloni

New member
יש לי עוד טקסט להכניס

ובשביל זה החלל הגדול למעלה (לפחות חלל מבחינת קונטראסט - אני מניח שדיברת על זה), אני אבחן באיור הבא יותר משחקים בין אור לצל, תודה על התגובות.

littlemexican

New member
ממש טוב

2 דברים 1.לגבי התאורה האופי של המקום די ברור מה הוא אז כן,אולי תאורה יותר מחייבת 2. איור מצולם? יענו איירת גזרת העמדת סט צילמת? ממש מעולה

yoav aloni

New member
כן אלה היו השלבים

הרעיון בהתחלה היה שימוש בפוטושופ לזייף תלת מימד אבל זה ממש כיף להזיז את הדמויות מצד לצד אז הלכתי על ריאליזם צעקני. תודה על ההערות.

romi1304

New member
תגובה

יואב, כעיקרון הטכניקה מדליקה. יש עוד הרבה מקום לפתח אותה לכיוונים נוספים ונראה שמצאת נישה טובה ומקורית (יש עוד אנשים שעושים דברים דומים, אבל בהחלט רואים כאן סיגנון ייחודי). באמת הפוקוס כאן טוב יותר מהקודם. יחד עם זאת, יש לי שתי הערות. הראשונה היא קצת קנטרנית, תרגיש חופשי להתעלם ממנה- הדמויות הללו עשויות בדו מימד ועומדות בתלת מימד אבל לחלק מהדמויות יש נימות לבנות שמקיפות אותן. הדבר עושה רושם של טעות. לא טעות חמודרה, אבל טעות. אם הכוונה שלך היא להקצין את הקונטראסט בין השימוש בדו לשימוש בתלת, תעשה את זה בולט יותר. אם אין לך כוונה כזאת, תוריד את הנימות הלבנות לחלוטין. ההערה השניה היא יותר רצינית ומדברת על הקומפוזיציה, על העמדת הדמויות בחלל. בגדול ההערה אומרת שהחלל נראה ממש לחוץ, שאין מרווח נשימה לדמויות. אבל אם זה כך, למה כל הרקע ריק? בחרת בפורמט של ריבוע מושלם (או כך לפחות זה נראה לי) אבל לא עשית בו שימוש מלא, הדמויות נראות כאילו הן ממש עומדות אחת על השניה וזה הגיוני בפאב לחוץ. אבל גם אם אני מתעלם מכך שמדובר בדמויות וחושב עליהם כעל גושי צבע (או אפור במקרה הזה), אז נראה שיש מקום להרחיב את הקומפוזיציה בכמה סנטימטרים טובים בכל צד ולתת לכל גוש מרחב קצת גדול יותר. כמו כן, אני מסכים שהשימוש בתאורה קצת בעייתי וכדאי לך להשקיע יותר בנושא הזה. התוצעות יהיו הרבה יותר טובות. אולי גם כדאי לך לחשוב לעבוד עם כלים אחרים, יותר אקספרסיביים, כמו ציפון ודיו, או מכחול? הם דורשים מיומנות גבוהה, אבל התוצאה יכולה להיות מצוינת.

מיכאל ג

New member
למה הרקע ריק? הוא כתב.

הטקסט אמור להופיע למעלה. כמו שכולם אמרו, עבודה מעולה. אני גם חושב שהנימות הלבנות בסדר, הן מספיקות להסגיר את הטכניקה ולעשות אותן גדולות יותר דווקא עלול להפריע לדעתי.

אולי כדאי לסדר את הדמויות טוב יותר

כך שבאמת תהייה אינטראקציה בין השכבות. אני מדבר על הברמן שמחזיק בשולחן אבל בעצם בכלל לא בכיוון וגם הבחור האמצעי שלא ברור על מה בדיוק הוא נשען, לא על הבר בכל אופן...

yoav aloni

New member
בין השכבות או בין הדמויות?

זאת אומרת נראה לך שאין אינטראקציה בין הדמויות או שזאת ההערה טכנית?

למעלה