איור לתגובה

nadavnach

New member
איור לתגובה

היי, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על הציורים שלי

chanchita

New member
מדהים

איך עשית שזה יראה כל כך ראליסטי? אשמח לקבל טיפים :)

nadavnach

New member
תודה רבה

לקחתי דוגמא מתמונה אמיתית וציירתי בעזרת עט גרפי (לא וואקום, אחד יותר פשוט) וזהו בנוגע לדמות, רק עבודת ציור בתוכנת פיינטר, אחרי שסיימתי את הציור פתחתי אותו שוב בפוטושופ ועבדתי שם על השיער והוספתי רקע שעיבדתי אותו. אני אעלה עוד ציורים, אשמח אם תביעי את דעתך. מה את עושה בחיים?

chanchita

New member
אההה נחמד

עבודה טובה ממש...כמה עולה עט גרפי? אני מציירת ברוב הציורים 100% פוטושופ......עבודה יותר קשה חחח.. אהה....ואני בחיים בינתיים לא עושה הרבה..עוד 10 ימים מתגייסת...

nadavnach

New member
עט גרפי

ככה גם אני הייתי עובד עד לא מזמן, קניתי את העט שלי בערך לפני חודשיים. בעיקרון העט הכי טוב נקרא וואקום, ויש רק מקום אחד שאפשר להשיג אותו בארץ ובגלל זה הם גובים מחיר מאוד מאוד גבוה, יכול להגיע ל4000 ויותר. אני קניתי עט פחות מקצועי אבל בינתיים אני מסופק ממנו מאוד והוא עלה לי בסביבות ה350 ש"ח כי הוא עשוי מחומרים פחות יקרים. אני השתחררתי ביום ראשון.... בהצלחה, איפה את הולכת לשרת? יש לך מושג?

Tony Reyes

New member
עט גרפי

יש באתר "משרדיה" מגוון עטים, החל מ-200 ש"ח עד לכמה אלפי שקלים של ווקום. מה דעתך על העט שעולה 400 ש"ח? אין לי כל נסיון עם הכלי הזה לכן אני חושש להזמין אונליין.

nadavnach

New member
לפי דעתי

יצא לי להתנסות עם וואקום אצל חבר ואין ספק שזה העט הכי מקצועי שאפשר למצוא אבל המחירים כל כך מופרזים בארץ שלא שווה להשקיע בתור התחלה, עדיף לקנות בחו"ל דרך מישהו וגם אז זה יקר. העט שאני קניתי הוא של חברת ג'יניוס ואני ממש מרוצה ממנו והוא חסך לי אלפי שקלים ובינתיים הוא מספיק לי ויותר, אז אני בהחלט ממליץ עליו. יש לו גם אחריות של שנתיים אז אל תחשוש, אבל לפי דעתי תמיד עדיף לקנות דרך חנות, ראיתי את העט גם בדיזינגוף סנטר וגם במקומות אחרים.

למעלה